Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Војводина – Раднички 1:1

Фудбалери Радничког ремизирали су са Војводином у Новом Саду резултатом 1:1, у 12. колу Линглонг Суперлиге Србије.

Раднички је повео голом Лазара Арсића у 34. минуту, а коначан резултат  је поставио Мирко Топић у 70. минуту.

Прво полувреме протекло је у отвореној борби, покушавали су и једни и други, а нишки тим је повео у 34. минуту после веома лепе акције.  Пејовић је проиграо Мићибућија, Јапанац је пробио по левој страни и упутио оштар центаршут у петерац, где је Арсић побегао чуварима и ударцем  са четири метра савладао голмана Симића, за 0:1.

У 54. минуту Раднички је остао са играчем мање. Ћирковић је стартовао на Бјековића, а судија Новак Симовић му је показао директан црвени картон.

Војводина је од тог момента преузела иницијативу и стигла је до поготка у 70. минуту. Човић је одиграо повратни пас за Топића, а овај је силовитим ударцем са 17 метара погодио мрежу Дамира Кахримана, за 1:1.

До краја је домаћин имао већи посед, али није створио стопостотну шансу. Покушавала је Војводина дугачким лоптама, али се Раднички умешно бранио и освојио је бод на тешком гостовању.

Раднички је у Новом Саду био веома ослабљен. Због болести су изостали Аксентијевић, Митровић, Вукадиновић и Бјеличић. Због повреде није играо Ристић, а због црвеног картона Илић.

Нишки тим је осми на табели са 14 бодова.

ВОЈВОДИНА: Н. Симић, Бјековић, Јеличић, Стевановић, Ђорђевић, Топић, Максимовић, Вукадиновић, Човић, В. Симић , Бастајић (од 58. Кабић).

РАДНИЧКИ: Кахриман, Ковачевић, Стевановић, Спасић (од 89. Душанић), Мићибучи (од 74. Дуроњић), Шкрбић, Вујадиновић, Пејовић, Арсић (од 58. Тодорски), Ћирковић, Станковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *