Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Младост – Раднички 2:2

Раднички је одиграо 2:2 против Младости у Лучанима у петом колу Супериге Србије.

Двоструки стрелци били су Никола Штулић и Милан Бојовић, с тим да је нападач Младости оба поготка дао са беле тачке.

Раднички је повео већ у четвртом минуту преко Штулића из сјајне транзиције. Јамкам је отклонио опасност испред свог гола и дотурио лопту до Димића, овај је из прве послао дугачак пас за Јовановића, који је у неколико корака стигао до позиције за центаршут са десне стране. Упутио је идеалан на линију петерца, где је Штулић скочио и ефектним ударцем главом савладао голмана Самчовића.

Младост је поравнала на 1:1 у 34. минуту преко Бојовића из пенала. Камерунац Јамкам је играо руком у свом казненом простору, судија Новак Симовић је показао на белу тачку, а Бојовић је био сигуран, тукао је по средини гола и преварио Дробњака, који се бацио у своју десну страну.

Гости су поново дошли до предности у 61. минуту. Јамкам је пресекао лопту на средини терена и послао феноменалан пас у празан простор за Штулића, који је избегао офсајд замку, ушао у шеснаестерац са леве стране и левом ногом погодио супротни угао, за 1:2.

И када се очекивало да ће Раднички коначно остварити прву победу у сезони, у 92. минуту је дошло до контакта између Ајдара и Гордића у казненом простору Нишлија. Игра се наставила, али је Симовић добио позив из ВАР собе. Ишао је сам да гледа снимак, проценио да је Ајдар направио прекршај, показао на пенал, а Бојовић је поново био прецизан, за коначних 2:2.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *