Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Напредак – Раднички 0:4

Фудбалери Радничког  убедљиво су савладали Напредак у Крушевцу резултатом 4:0, у утакмици 32. кола Суперлиге Србије, односно другог кола плеј-офа.

Нишлије су пружиле најзреилију партију у сезони, до ногу потукле домаћи тим и тако искористиле пораз ТСЦ-а од Црвене звезде, те закорачиле у зону која води у Европу. Раднички је сада са 44 бода на деоби четвртог места на табели са ТСЦ-ом, док је Напредак остао последњи осми у плеј-оф зони са 37 бодова.

Изабраници Радослава Батака кренули су силовито и повели су већ у 12. минуту, поготком Арсића из пенала. Казнени ударац је досуђен због играња руком Марјановића у свом шеснаестерцу.

Раднички је дуплирао предност у 25. минуту, када је Месаровић пробио домаћу одбрану по левој страни и савладао голмана Васиљевића.

На 0:3 повисио је Митровић у 49. минуту. Расположени Месаровић је извео праву минијатуру по левој страни терена , сјајно је дриблингом избацио Мршића, ушао је у казнени простор у пуној брзини, а онда проиграо Митровића, који је из петерца лако матирао Васиљевића.

Напредак је у 77. минуту остао са играчем мање на терену због другог жутог картона Марјановића, а коначан ударац му је задат у 83. минуту. Раднички је тада извео перфектну контру, која је кренула боксовањем голмана Дујмовића, а завршила се ударцем Аксентијевића и аутоголом Миловановића, за коначних 0:4.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *