Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Вождовац – Раднички 0:0

Раднички је ремизирао са Вождовцем без голова у гостима, у склопу 23. кола Суперлиге Србије.

Утакмица у Београду била је тврда и са мало шанси. У првом полувремену Раднички је имао прилику већ у осмом минуту, али Митровић није био прецизан,  као ни Арсић шест мунута касније. У 31. минуту, након лепе акције Аксентијевића и Арсића, Пејовић није успео да припрети голману Вождовца.

У самој завршници првог дела игре, Вождовац је имао прилику. Миловић је послао дугу лопту за Машовића, који је изблокиран када је био у доброј ситуацији.

На старту другог полувремена домаћи су запретили после корнера. Милојевић је подигао лопту пред гол, Нишлије су биле боље у скоку, али је Пантовић први стигао до одбијене лопте, тукао је са дистанце, али је голман Дујмовић успео да одбрани.

У 56. минуту је Вождовац поново припретио голу Радничког. Мијаиловић је продором по десној страни направио себи простора и послао оштру лопту ка голу, али ни Ласицкас ни Кеита нису стигли на време да је сместе у гол.

После ове шансе, пробудили су се фудбалери Радничког. Најпре је један шут са дистанце прошао тик поред пречке, а већ у наредном нападу Крунић је одлично реаговао у гужву у петерцу и ухватио живу лопту.

До краја су и једни и други имали по неколико покушаја, али голова није било.

ВОЖДОВАЦ: Крунић, Мијаиловић, Миловић, Ивезић, Хајдин, Ајдиновић, Милојевић (од 73. Ћирковић), Пантовић (од 73. Станисављевић), Машовић, Ласицкас, Кеита (од 88. Стоисављевић).

РАДНИЧКИ: Дујмовић, Аксентијевић (од 46. Јамкам), Савић, Вујадиновић, Млађовић, Ковачевић, Пејовић, Арсић (од 55. Месаровић), Митровић, Мићибући (од 69. Живојиновић), Штулић (од 76. Касалица).

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *