Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Ружемберок 1:2

Фудбалери Радничког поражени су од словачког Ружемберока резултатом 2:1, у другој контролној утакмици на припремама у турском Белеку.

Нишлије су имале добру проверу против трећепласираног тима словачке лиге и шампиона те земље из 2006. године. Шеф стручног штаба Радослав Батак испробао је неколико варијанти, имао је Раднички своје прилике током овог меча, али на крају су Словаци забележили тријумф.

Прво полувреме завршено је без голова, а Ружемберок је повео у 56. минуту преко Бобчека. На 2:0 повисио је Домонкос у 80. минуту. Раднички је свој погодак постигао у 83. минуту, а стрелац је био украјински нападач Павлов, после одличног продора и асистенције Томића.

Раднички је овај сусрет почео у следећем саставу: Дујмовић, Аксентијевић, Ћирковић, Савић, Јамкам, Пејовић, Ковачевић, Арсић, Митровић, Мићибући и Касалица.

У другом полувремену су играли: Стевановић, Бјеличић, Павлов, Месаровић, Илић, Томић, Спасић, Јовичић, Адамовић и Богдановић.

Подсећамо да су изабраници Радослава Батака први контролни меч у Турској одиграли у недељу, када су ремизирали са пољским Пјаст Гливицама резултатом 1:1.

Нишки тим ће одиграти још четири меча у Турској. Са бугарским Спартаком из Варне 29. јануара, руским Химкијем 1. фебруара и руским Торпедом из Москве 4. фебруара. Генерална проба ће бити 5. фебруара против казахстанског Каирата, учесника групне фазе овосезонске УЕФА Лиге Конференција.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *