Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – ТСЦ 0:3

Раднички је поражен од ТСЦ-а са 3:0 у четвртом колу Суперлиге Србије.

У првом полувремену се играло отворено на обе стране, али без великих шанси. Раднички је имао посед, док се ТСЦ се определио да чека контре и полуконтре.

Домаћи су притискали, имали су креацију, крилни нападачи Јовановић и Штулић су честим промена страна покушавали да збуне дефанзивце ТСЦ-а, али се једини њихов кикс десио у 28. минуту, када је виђена и најизгледнија прилика у првом делу игре. Штулић је у казненом простору одиграо леп повратни пас за Димића, а овај је тукао из пуног трка са 15 метара. Погодак је одличном интервенцијом спречио млади голман гостију Вељко Илић.

Само што је почело друго полувреме, Југ Станојев је после 20 секунди игре шокирао Чаир. Кувељић је послао у празан простор за Сашу Јовановића. Брзоноги Јовановић је избегао офсајд замку и са леве стране послао пас на другу страну за Станојева, који је ухватио волеј и матирао Дујмовића, за 0:1.

Раднички је био грогиран у тим моментима и лако је могло да буде 0:2 у 57. минуту. Цветковић је центрирао из слободног ударца са леве стране, Чалушић је остављен сам у петерцу, шутирао је главом и био непрецизан за неколико цениметара.

У 65. минуту је капитен Пејовић зарадио други жути картон, самим тим и искључење, а исто се је урадио и Мака Гаку у 68. минуту, па је Раднички остао са деветорицом играча на терену.

Гости су очекивано дуплирали предност у 77. минуту. Јовановић је гурнуо пас у празан простор за Вукића, који је најпре прошао Толордаву у дуелу, а онда искористио саплитање Стојановића и послао лопту у мрежу, за 0:2.

Коначних 0:3 поставио је Ћалушић у 93. минуту.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *