Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Ута Арад 0:0

Након три изузетно ефикасна меча на припремама у Словенији, нишки Раднички је у четвртој контролној утакмици ремизирао без голова са румунским прволигашем Утом Арад.

Дуел у Похорју био је тврд и са мало прилика, али су и поред тога и једни и други имали по неколико изгледних ситуација да дођу до поготка. Раднички је претио преко Штулића, Митровића и Месаровића, а најбољу шансу имао је у самом финишу меча, када је Петров изашао сам пред противничког голмана, али му је овај „скинуо“ чист зицер. Румунски тим је најближи голу био средином другог полувремена, када се тресла пречка нишке екипе.

Шеф стручног штаба Радничког Томислав Сивић на терен је послао следећу поставу: Дробњак, Марковић, Мака, Араухо, Стајић, Марјановић, Мићибући, Димић, Митровић, Томић и Штулић. Током другог полувремена шансу су још добили Арсић, Петров, Толордава, Савић, Јовичић, Јовановић, Месаровић, Душанић и Живојиновић.

Нишлије ће свој последњи меч у Словенији одиграти 2. јула против пољског Сласка из Вроцлава. Подсећамо да је Раднички у Похорју победио словеначко Радомље са 5:3 и бугарску Марицу са 6:0, док је поражен од словеначког Копера резултатом 3:2.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *