Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Црвена звезда – Раднички 4:1

Фудбалери Радничког поражени су од Црвене звезде у гостима резултатом 4:1 у петом колу плеј-офа Суперлиге.

На два кола до краја Раднички има 48 бодова и дели четврто место са ТСЦ-ом и Вождовцем. Треба истаћи да Вождовац има меч мање. Звезда је лидер са 94 бода, два више од Партизана, а за пету узастопну титулу су јој потребна још четири бода до краја првенства.

Звезда је након нешто више од 20 минута игре су имала три гола предности.

Све је иницирала неспретна реакција дефанзивца Радничког Станковића, који је у свом шеснаестерцу повукао Охија за дрес због чега је досужен пенал, који је реализовао Катаи за 1:0 у десетом минуту.

Иванић је три минута касније покупио „отпадак“ после шута Катаија и дуплирао предност своје екипе, да би на 3:0 у 22. минуту повисио Охи.

Тиме је утакмица практично решена, али то не значи да није било узбуђења у наставку меча. До краја полувремена је Охи имао две добре прилике, али није успео да дође до новог поготка.

Тренер Радничког Радослав Батак је одлучио да мења у наставку, а његова трострука измена већ на паузи је уродила плодом. Гостујућа екипа је била бољи противник у другом полувремену. треба.

Нишлије су стигле и до гола преко Митровића у 54. минуту. Да не буде драме у наставку се побринуо Охи својим другим голом на мечу само три минута касније.

Стефан Митровић је до краја имао још две велике шансе и могао је до хет-трика, али је погодио пречку и промашио небрањену мрежу из непосредне близине, па је резултат из 57. минута од 4:1 остао на снази.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан , Гајић (68. ПиЋини), Ераковић, Драговић, Родић,  Саного (46. Крстичић), Канга, Бен (68. Мотика), Катаи (58. Фалко), Иванић (46. Станић), Охи.

РАДНИЧКИ: Дујмовић, Аксентијевић, Јамкам, Пејовић, Станковић (46. Јовичић), Ћирковић, Бјеличић (од 71. Живојиновић), Месаровић (од 46. Јовановић), Томић (46. Мићибући), Митровић, Штулић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *