Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Црвена звезда – Раднички 1:0

Фудбалери Радничког поражени су у Београду од Црвене звезде са 1:0, у 14. колу Линглонг Суперлиге Србије.

Гол одлуке постигао је Ел Фарду Бен у у 54. минуту .

Раднички је на стадиону „Рајко Митић“ одиграо тактички добар меч и озбиљно је намучио шампиона Србије. Дамир Кахриман је блистао на голу, дефанзивни задаци су добро одрађени, а једини тренутак непажње плаћен је скупо, поготком Бена.

Домаћин је у првом полувремену имао више од игре, Раднички се умешно бранио, а Кахриману су претили Фалко, Диони и Бен. Раднички је најбољу прилику имао на самом старту, када је Митровић натерао Борјана да веома добро интервенише. Нишки тим у 45. минуту извео солидну контру, али је изостала боља завршница.

Моменат одлуке десио се у 54. минуту. Иванић је покренуо акцију Црвене звезде, проследио лопту за Дионија у дубину, а овај идеално послужио Бена пред празним голом, који је рутински погодио мрежу, за 1:0.

Ова ситуација је променила ритам екипе Радослава Батака, која је морала више да се отвори, али ни то није донело резултат, нити превелика узбуђења до краја, па се резутат није мењао.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ 1:0 (0:0)

Београд, 24. октобра. Стадион: „Рајко Митић“. Судија:  Никола Радаковић. Стрелац: Бен у 54. минуту. Жути картони: Родић (Црвена звезда), Аксентијевић, Касалица (Раднички Ниш).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гајић, Панков (од 87. Ераковић), Драговић, Родић, Иванић, Крстичић, Станић ( од 61.Саного), Фалко (од 61.Лазетић), Бен ( од 83.Живковић), Диони (од 61.Канга).

РАДНИЧКИ:  Кахриман, Ковачевић (од 73.Бјеличић), Стевановић, Мићибући (од 59. Томић), Шкрбић (од 59. Касалица), Дуроњић (од 79.Арсић), Вујадиновић, Пејовић, Митровић ( од 73.Спасић), Станковић, Аксентијевић.

                                          ФОТО: Н. Митић/Црвена звезда

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *