Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић најавио Колубару и имао занимљив осврт на Звезду и Партизан

Фудбалери Радничког у суботу од 16 сати дочекују Колубару у 18. колу Суперлиге Србије.

Нишлије су на 11. позицији на табели са 16 бодова, Колубара је девета са три бода више и јасно је да је победа императив за Раднички, који жели да што пре уђе у зону плеј-офа.

Тренер Ненад Лалатовић је имао занимљиву конференцију за штампу. Најпре је анализирао Колубару, а онда говорио и о неким детаљима са последња два меча против Црвене звезде и Партизана.

Очекује нас убедљиво најтежи меч у сезони, јер смо под императивом победе. Играмо против Колубаре која игра у формацији са тројицом позади. Играју контру и полуконтру, имају сјајна крила, везни ред на челу са Милојевићем. Против Звезде су изгубили очекивано и долазе овде где ће дати све од себе. Најтеже је добити утакмице које су већ добијене. Избора немамо, даћемо 120% могућности. Играћемо у скоро па најјачем саставу, јер ће недостајати само Етонгу, који је добио два меча суспензије због црвеног картона у дуелу са Звездом. Имамо 16 бодова, последња два кола смо играли са Звездом и Партизаном и морамо да сакупимо што више бодова у ова два кола пред паузу. На пролеће морамо да се појачамо, са два до три играча, да будемо тим који ће јурити да уђе у плеј-оф. Стојим иза својих речи, имамо велике шансе ако суђење буде 50:50– рекао је Лалатовић.

Осврнуо се на утакмицу против Партизана где је, како каже, „ишао на стрељање“, све због претходне утакмице са Црвеном звездом у којој су његови играчи добијали картоне.

До априла ако добијем црвени картон, не могу да радим у српском фудбалу. На семинару за судије пред утакмицу са Партизаном, господин Филиповић је рекао судијама да буду оштри према мени. Сигурно ће доћи неко од судија који желе да се додворавају Филиповићу и који ће ми показати црвени картон. Нисам желео да моја реакција оштети Раднички. Водио само до 2:0 за њих и сео на клупу када сам схватио да беу пола тима немамо шансу. До краја сам “уживао” у увредама. Сваки навијач Партизана који плати карту може да ради шта хоће на стадиону, мени то не смета. Могу да ме вређају колико хоће, јаи х поштујем и не плашим их се. али они су ишли на моју породицу, а  ниједног тренутка није прекинута утакмица, ни када су вређали мајку моје троје деце. Све је дозвољено. Није лепо и није примерено. Мене вређајте, то сам навикао, али не треба да вређате мајку моје деце– рекао је Лалатовић.

Касније је и објаснио о чему се ради.

Зашто је то господин Филиповић рекао, ја то не знам. Желим му да буде још пет година на челу судијске организације. Он сам одлучује о својој судбини, али мислим да може да ради неке ствари боље. Не знам зашто сам му трн у оку, али мислим да је то после Црвене звезде. Један члан управе Црвене звезде је навикао да ја морам да будем миран. Црвена звезда мора мене увек олако да победи. Ја сам свима желео да покажем колико вредим, није било баш пријатно. Један човек је добио стрес због мене, наравно, ургирао је и вршио притисак на судијску организацију. Том човеку морам да се обратим и да кажем да ја волим Звезду више од њега 100 пута. Звезди сам само све давао. Никад ништа узео. Не можемо да се поредимо. Никад нисам пуштао Звезду. Докле год је тај човек у Звезди, ја никада не могу да се вратим тамо. Једноставно, не морам да се вратим. Ја га се не плашим– завршио је Лалатовић.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *