Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић пред ИМТ: Имамо велике амбиције у Купу

Фудбалери нишког Радничког сутра дочекују београдски ИМТ у осмини финала Купа Србије.

Нишлијама у Суперлиги не цветају руже, па се на Чаиру све више прича о Купу као шанси да се сезона учини успешном. ИМТ је са друге стране лидер Прве лиге Србије, а у претходној рунди Купа је направио изненађење и избацио Раднички из Крагујевца.

Тренер Радничког Ненад Лалатовић позива на опрез пред овај дуел:

„Гледао сам све мечеве ИМТ-а у последње време, добра екипа, која није случајно прва у Првој лиги. Овде стижу пошто су елиминисали Крагујевац, од ког смо ми недавно изгубили у Нишу и то нам је довољна опомена. Немамо право на грешку, Куп Србије нам је веома важно такмичење, желимо да догурамо што даље и победа против ИМТ-а се подразумева. Нећу калкулисати и на терен ћу послати најјачи могући састав. Коначно сам у позицији да имам све играче на располагање, враћа се и Етонгу који је прескочио два задња меча због црвеног картона“, рекао је Лалатовић, који је признао да Раднички вежба пенале пред ИМТ:

„Наравно да вежбамо пенале, ја ништа не препуштам случају. Ми смо дошли у осмину финала преко пенала против Јавора, ја сам свој једини трофеј у Купу као тренер освојио баш на пеналеи то овде у Нишу са Војводином против Партизана. Ја знам шта је Куп и колико је непредвидив. Ипак, надам се да ћемо све решити у 90 минута“, завршио је Лалатовић.

У осмини финала се игра један меч, а уколико након 90 минута не буде било победника учесника четвртфинала одлучиће једанаестерци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *