Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић пред ТСЦ

Фудбалери нишког Радничког у суботу од 17 сати гостују ТСЦ-у, у утакмици 19. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим у овај дуел улази са 12. позиције на табели са 17 бодова, што је осам мање од жељене плеј-оф зоне. ТСЦ је на високом трећем месту са 36 бодова.

ТСЦ је летос славио на Чаиру са 3:0 у склопу четвртог кола. Тада на клупи Радничког није био Ненад Лалатовић, које у у суперлативу говорио о следећем ривалу из Бачке Тополе:

Морам да их похвалим, то је јако организован клуб, воде га јако утицајни људи који знају шта хоће. Господину Јаношу Жемберију честитам што је истрпео тренера Жарка Лазетића. Kад је дошао у Металац, он је био при дну табеле. Kад је дошао у ТСЦ није најбоље почео, није успео да избори пласман у Европу, када је морао да изађе у Европу. Kада су сви очекивали да ће сменити Лазетића, Жембери је стао иза њега и Лазетић сада бележи јако добре резултате са ТСЦ-ом, они играју најлепши фудбал уз Звезду и Партизан“, рекао је Лалатовић.
Раније је имао вербалних сукоба са Лазетићима (Николом и Жарком), али изгледа да су се те негативне емоције стишале, па је Лалатовић наставио са похвалама за тренера ТСЦ-а, пожелевши му притом да када за то дође време наследи Петрића на клупи Партизана.

Сад знам да многи очекују да ћу нешто да кажем да сам љут, али ја нисам љут на Лазетића, то да се унапред зна. Ја Лазетићу желим да после Петрића буде тренер Партизана јер мислим да то заслужује. Сигуран сам да ће то и бити ако настави екипа овако да му игра. Види се да кад станете иза тренера, може да вам се врати вишеструко. Са Жемберијем је милина радити. Он је стао иза Жарка и то им се враћа ове сезоне. Имају сјајан тим, добру транзицију, брзе играче, у сјајној су форми… Дуго нису изгубили, све до Партизана, када су заслужили да победе“, нагласио је Лалатовић.

На крају се осврнуо и на стање у својој екипи, али је похвалио и суђење у последњим утакмицма.

Ми смо уморни, као и они, ја не могу много да ротирам, али морамо да дамо све од себе да се вратимо у Ниш непоражени. Играчи су ми преморени. Били су нам преко потребни бодови против Kолубаре, нисмо их освојили и надам се да ће нам се то вратити против ТСЦ-а. Саша Марјановић је битан играч за нас, надам се да ће бити у протоколу за ову утакмицу. После утакмице ћу играчима одмах дати одмор. Почећемо 18. децембра припреме, имаћемо пуних шест и по недеља за припреме. Тренираћемо до 12. јануара, после чега идемо у Турску. Хвала и ФСС-у и судијској организацији, хвала вам што нам дајете 50:50 суђење, ја не тражим ништа више. Имали смо добро суђење против Kолубаре, надам се да ћемо имати исто такво суђење и против ТСЦ-а“, закључио је Лалатовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *