Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Вождовцу

Фудбалери Радничког у недељу од 18 сати гостују Вождовцу у 23. колу Суперлиге Србије.

Иза нишке екипе је турбулентна седмица и утакмице са „вечитим“ београдсим ривалима. Против Партизана је доживљен пораз резултатом 2:0 на Чаиру у Суперлиги Србије, а против Црвене звезде је Раднички ремизирао без голова у гостима и потом испао из Купа Србије у шокантној пенал серији.

Сада следи повратак у реалност и дуели са тимовима сличног квалитета у борби за позиције у горњем делу табеле.

Вождовац је квалитетна екипа, тешко је играти са њима у гостима због те вештачке подлоге и специфичних услова на стадиону. Још ми је у глави прошла сезоне и пораз на „крову“ са 5:0. Због свега тога им препуштам улогу фаворита, али ми ћемо дати све од себе да добијемо овај меч– истакао је шеф стручног штаба Нишлија Радослав Батак, који поново неће моћи да рачуна на све снаге.

Лазар Јовановић је против Црвене звезде добио незгодан ударац и мораће да прескочи овај меч. Миљана Шкрбића смо изгубили на дужи период, а остали су спремни. Риохеји Мићибући је против Звезде био на клупи, а наш мединински тим чини све да га оспособи да нам помогне против Вождовца. Екипа је мотивисана, имали смо то велико емотивно пражњење против Црвене звезде, али баш зато сам одмах после те утакмице рекао да треба истог момента да је заборавимо и окренемо се Вождовцу. Одржали смо састанак тамо на стадиону Рајко Митић, играчима није било лако, али је и њима јасно да су утакмице као што је ова у недељу кључне у борби за наш циљ, а то је четврто место на табели. Имамо квалитетнију екипу од Вождовца и то морамо да докажемо и на терену– завршио је Батак.

Главни судија овог сурета биће интернационални УЕФА арбитар Новак Симовић, а у ВАР соби ће бити Милош Милановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *