Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Војводини

Фудбалери Радничког у недељу од 20 сати гостују новосадској Војводини, у 12. колу Суперлиге Србије.

Утакмица на стадиону „Карађорђе“ затвориће тежак мини-циклус Радничког, којем ће то бити трећи меч за осам дана. Прошлог викенда је савладана Колубара у Лазаревцу са 3:2, а у четвртак је нишки тим ремизирао са Металцем на свом стадиону резултатом 1:1.

Раднички у овај дуел улази као осмопласирани на табели са 13 бодова на свом конту, док је Војводина шеста са два бода више, али и утакмицом мање у односу на Нишлије.

Шеф стручног штба Радничког Радослав Батак очекује тежак меч у Новом Саду, али и добар резултат своје екипе.

Овде сам тек неких десетак дана и морам да кажем да сам, с обзиром на околности, задовољан са четири бода која смо освојили у претходна два сусрета. Чека нас изузетно тежак и захтеван меч. Војводина је квалитетна екипа, која у својим редовима има озбиљне играче као што су Вукадиновић, Ђорђевић, Човић, Симић и остали. Играју добро код куће и отприлике знамо шта нас тамо очекује. Због згуснутог распореда смо имали мало времена за припрему Војводине, али смо урадили квалитетну анализу и сматрам да имамо шансу да им се супротставимо на прави начин. Раднички је озбиљан клуб, ми желимо што пре у врх табеле и због тога нам је циљ победа у Новом Саду. Неће бити лако, али даћемо све од себе да то учинимо– рекао је Батак.

Раднички ни против Војводине неће моћи да наступи у најјачем саставу.

Никола Аксентијевић има коронавирус, а Вања Илић је добио црвени картон против Металца и они сигурно неће играти. Мићибући је и даље угруван због оног ударца у стативу у Лазаревцу и у консултацији са нашим лекарима ћу донети одлуку да ли ћу и колико рачунати на њега. Пејовић се враћа након одрађене суспензије, остали су спремни. Ове новајлије још нису на потребном физичком нивоу за свих 90 минута, али ми имамо ширину у играчком кадру и можемо да надоместимо свачији изостанак– завршио је Батак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *