Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Партизану

Фудбалери Радничког у недељу од 19 сати гостују Партизану у 17. колу Суперлиге Србије.

Утакмицу у коју ће нишки тим ући веома ослабљен, најавио је помоћни тренер Драган Шарац.

Пред нама је тежак сусрет. Сви знамо да је Партизан квалитетна, офанзивна екипа, да даје доста голова. Много су опасни, стварају доста шанси. Ми имамо проблема, седам-осам играча не конкуришу за састав. Због црвених картона неће играти Камерунци Јамкам и Етонго, а овај други је добио казну од два меча и неће моћи ни против Колубаре да нам помогне. Са жутим картонима су капитен Пејовић и леви бек Стојановић, плус Марјановића мучи повреда задње ложе, док Аксентијевић дуго има проблема са коленом, али верујем да ће од понедељка почети да тренирају. Такође, и Мићибући је већ дуго повређен, па ни он неће бити у конкуренцији за тим, али би такође требало да ради од понедељка са екипом. Фактички без целе задње линије идемо на меч са Партизаном, али надам се да ће остали играчи који добију шансу да је максимално искористе и да пробамо да освојимо неки бод– рекао је Шарац.

Помоћни тренер Радничког сматра да зо што је Партизан у четвртак играо тежак мече у Лиги конференција није предност за његов тим.

То је екипа која је навикла да игра у ритму четвртак-недеља, свуда у Европи се тако игра. Они су јако опасни у офанзиви, Рикардо, Дијабате, Мениг… На нама је да их неутралишемо, да пробамо да искористимо њихове мане и пробамо да постигнемо неки гол, без обзира на састав екипе. Ми се надамо да можда и ми имамо дан да изненадимо Партизан и одиграмо квалитетну утакмицу. Имамо наду, жељу и амбицију да пробамо да освојимо бодове. Против великих клубова морају да се користе шансе, да бисмо могли да дођемо до резултата. Такве екипе сурово кажњавају сваку грешку. Седам дана је прошло од меча са Црвеном звездом, али за сада је атмосфера добра и сигурно ће играчи дати максимум, да пробамо да освојимо бодове– казао је Шарац.

На крају се осврнуо и на финиш меча са Црвеном звездом и црвени картон који је добио Етонго.

Етонго је одиграо јако добро, али не сме да реагује у 93. минуту онако како је реаговао и да остави екипу на цедилу да прими гол и да себе искључи за наредна два меча. Њега је шеф Лалатовић одмах звао на састанак и на то му скренуо пажњу- завршио је Шарац.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *