Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Црвеној звезди

Фудбалери Радничког сутра од 18.45 сати гостују Црвеној звезди, у утакмици 14. кола Суперлиге Србије.

Раднички у овај меч улази са десете позиције на табели. Има 14 бодова и утакмицу мање, док је Звезда друга са 29 бодова и две утакмице мање.

Шеф стручног штаба нишке екипе Радослав Батак светан је тежине задатка који је пред његовим изабраницима у дуелу са шампионом Србије.

Најважније је да смо комплетни и да су играчи који су били болесни пребродили проблеме које су имали са коронавирусом. Недостајаће само Ристић, који је добио црвени картон у прошлој утакмици. Знамо на каквог противника ћемо се намерити у недељу. Звезда већ четири године доминира српским фудбалом, а свој квалитет потврђује одличним партијама у Европи. Они су у четвртак имали деликатан меч у Данској, али мој колега Дејан Станковић има на располагању два једнако снажна тима, тако да уопште не треба причати о неком њиховом умору. Ми смо три недеље без утакмице. Спремали смо се за понедељак и Раднички из Крагујевца и мало нас је пореметило одлагање тог сусрета. Након Звезде имамо четири везана меча код куће и ући ћемо у период када морамо да забележимо низ позитивних резултата. Против Звезде ћемо изаћи да се надигравамо, да видимо где смо у односу на екипу која игра значајну улогу у Европи, а ако нам се укаже шанса да направимо нешто добро на овој утакмици, наравно да ћемо је уграбити– рекао је Батак.

Утакмицу на стадиону „Рајко Митић“ судиће Никола Радаковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *