Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Чукаричком

Фудбалери Радничког у понедељак од 18.30 сати гостују Чукаричком у 34. колу Суперлиге Србије, односно четвртог кола плеј-офа.

Дуел на Бановом брду је од велике важности за нишки тим у борби за четврто место на табели. Раднички је у ово коло ушао са 47 бодова и на деоби је те позиције са Вождовцем. ТСЦ има три бода мање. Чукарички је сигурно трећи на табели са 54 бода на свом конту.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак очекује тежак меч у Београду, али и наставак позитивне серије свог тима.

-Након две везане победе против Напретка и Војводине смо пуни самопузадања, али свесни смо да још ништа нисмо урадили и да морамо да наставимо да побеђујемо. Пред нама је јако тежак и захтеван дуел. Чукарички јесте везао три пораза у пље-офу, али је то озбиљан састав, који је већ обезбедио треће место на табели и који је себи то могао да дозволи у третнутку када је имао тежак распоред. Они су млад и полетан тим, посебно су опасни код куће и мораћемо да будемо на максимуму, уколико желимо да испунимо наш циљ и освојимо три бода. Због нагомиланих жутих картона неће моћи да нам помогне Јамкам, који је током ове сезоне постао један од најважнијих играча у нашој екипи, јер подједнако квалитетно може да покрије неколико позиција. Његов изостанак је хендикеп за нас, али добра вест је да је Пејовић у потпуности залечио повреду и има снаге за свих 90 минута. Због повреде неће играти ни Касалица. У сваком случају, максимално респектујемо Чукарички, али немамо право на грешку и даћемо све од себе да добијемо овај меч- рекао је Батак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *