Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује ТСЦ

Раднички дочекује ТСЦ сутра од 18.55 сати у четвртом колу Суперлиге Србије.

Меч је најавио шеф стручног штаба Нишлија Томислав Сивић.

ТСЦ је јако тежак противник и долази нам у моменту који није добар за нас. Ми имамо императив победе, а меч дочекујемо истрошени након 120 минута и елиминације од Гзире. Ситуација у којој се налазимо није сјајна, али на муци се познају јунаци и ми просто морамо да се издигнемо изнад свих проблема, да пружимо више од максимума и добијемо овај меч– истакао је Сивић.

Раднички муку мучи са повређеним играчима.

После Гзире је на списку повређених још једно име. То је Томић, који неће моћи да нам сутра помогне. Јамкам и Савић су такође повређени, а Марјановић још увек није скроз фит и он највероватније неће моћи да игра од почетка. Видећемо у консултацији са лекарима, да ли уопште може и да игра– рекао је стратег Нишлија, који овај пут није издиктирао стартну поставу, на шта је навикао јавност у претходном периоду.

Не могу да издиктирам тим, јер смо у великим проблемима. Леви бек Стојановић, који је стигао из Колубаре, има право да игра и он ће добити шансу. Када је реч о голманима, још нисам одлучио и шансе Дробњака и Дујмовића су 50:50. Имам дилему и око тога ко ће бити други штопер, уз Толордаву, а кандидти су Јовичић и Млађовић. Имам дилему и око бонуса. Имамо их четворицу, а то су Штулић, Ајдар, Стајић и Душанић. Ако крене Штулић, онда ће Петров поново морати на крило, а свима је јасно да је он много употребљивији на позицији класичног нападача. То су ствари које су биле изнуђене, а не планске. Ми смо у прве две утакмице ове сезоне показали шта је наш модел, али онда је уследила серија догађаја на које ја нисам могао да утичем и надошли су проблеми. Но, било како било, ми са тим проблемима морамо да уђемо у коштац и да покажемо реаакцију.

На крају је Сивић нахвалио екипу ТСЦ-а.

Одличан тим. Играју у систему 3-5-2, као што је играла и Гзира. Жарко Лазетић је тренер који прави игру и који ужива да то ради из задње линије. Знају шта хоће. Појачали су се по десној страни и њихов тандем Цветковић-Јовановић јако добро делује. Уиграни су и јасно је да нас чека тежак задатак сутра– завршио је Сивић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *