Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички иде на победу против Спартака

Фудбалери Радничког у понедељак у 19 часова на Чаиру дочекује  Спартака из Суботице. Меч се игра у склопу 12. кола Суперлиге Србије.

Раднички је 14. на табели са девет бодова, док је Спартак две позиције изнад са бодом више.

Утакмицу против Субитучана најавио је Драган Шарац, помоћник шефа стручног штаба Ненада Лалатовића.

Очекује нас нимало лака утакмица. Спартак има јако добру екипу, довели су Станића из Звезде, али дуго немају победу. Најјачи су у брзини и тренерском искуству господина Петровића. Незгодни су, имају брзину преко Срећковића и Бјеличића. Мислим да их је и везни играч Станић из Звезде добро појачао, ту је и искусни Тумбасевић, али ми гледамо нас. Идемо од утакмице до утакмице и покушаћемо да пред нашим навијачима дођемо до три бода- рекао је Шарац, а онда се осврнуо на кадровску ситуацију:

Имамо двојицу повређених играча, то су Папунашвили и Мићибући, па они неће бити у конкуренцији за сутрашњи меч–  изјавио је Шарац.

Лалатовић је на повратничком дебију у Нишу уписао пораз против Вождовца од 1:0, али на Чаиру верују да ће већ од меча против Спартака све кренути набоље.

Тренутно смо трећи одоздо на табели, то је већ зона испадања, али мислим да овај тим има квалитет. Меч против Вождовца је већ показао одређене помаке у том дефанзивном блоку, али један прекид нисмо одрадили како треба и из тога смо примили гол. Само победама и добрим тренингом, квалитетном игром можемо да изађемо из кризе. Шеф Лалатовић спроводи своје идеје и један добар резултат против Спартака би нас подигао и значио би нам да још боље радимо током предстојеће првенствене паузе– објашњава Шарац.

Нишлије су по доласку Лалатовића ангажовали и неколико појачања у играчком кадру који се полако уклапају у нову средину.

Шеф размишља да ли ће бити промена у саставу, али играчи добро раде и надамо се да ће нам се то и вратити. Ђуришић је играо стандардно у Вождовцу, Михајловић је тек стигао, још је у неком тремажном процесу, припремамо га за наредне утакмице, као и Ђорђевића– закључио је Шарац.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *