Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Сивић: Напашћемо Партизан, Митровић стартер

Дерби другог кола Моззарт бет Суперлиге Србије игра се у петак од 20 часова на стадиону Чаир у Нишу. Раднички ће дочекати Партизан, а у табору Нишлија су оптимисти пред окршај са вицешампионом Србије.

Раднички је на старту сезоне поражен од Црвене звезде са 4:0, иако је у првом полувремену тог меча пружио веома добру игру и створио много зрелих шанси, док је Партизан истим резултатом славио против Јавора у Ивањици.

Шеф стручног штаба Радничког Томислав Сивић је најаву утакмице започео самоуверено и неуобичајно, па је одмах издиктирао стартну поставу.

Живимо у свету модерних технологија и просто је немогуће да ја нешто покушам да сакријем. Као што ми отприлике знамо ко ће играти за њих, тако и они знају ко ће играти за нас. Дуел против Партизана ће почети следећа постава: Дробњак, Аксентијевић, Савић, Толордава, Млађовић, Пејовић, Марјановић, Димић, Јовановић, Митровић и Петров. То је најбоље што сада имамо, а недостаје нам само Јамкам, који се полако опоравља након што је боловао од маларије– јасан је био Сивић.

Многи српски медији су синоћ Стефана Митровића преселили у Црвену звезду, али Сивић истиче да он на њега још увек рачуна.

Митровић је играч Радничког, припреман је за овај сусрет и он ће сигурно играти против Партизана. Шта ће бити после тога, није питање за мене, већ за управу клуба. Ја бих волео да он остане овде, то је најбољи играч на тој позицији у нашој лиги, али свестан сам био од првог дана да је он као такав тражен и да ћемо га тешко задржати. Дејан Станковић је након нашег меча са Црвеном звездом био одушевљен партијом и могућностима Митровића, одмах је на лицу места изразио интересовање за њега и мене нимало не чуди да се он нашао на радару шампиона Србије. Ја заиста не знам докле је то стигло, још једном понављам да бих волео да он остане, јер ћемо у супротном бити принуђени да значајно променимо концепцију, јер се ради о играчу који прави значајну разлику на терену– рекао је први тренер нишког тима.

Сивић се потом подробније окренуо Партизану.

Имамо најтежи могући распоред. После Звезде нам следи меч са Партизаном, који је добро отворио шампионат и сигурно ће овде доћи по победу. Ми то знамо, поштујемо њихову амбицију, али имамо исти циљ. Играмо у Нишу и желимо тријумф. Играћемо отворено и нападачки као на Маракани, а надам се да ћемо сада бити много успешнији у реализацији. Партизан игра другачије од Звезде, а највећа опасност прети нам од Рикарда, који је сјајан нападач. Партизан је добро укомпонован тим, са квалитетним фудбалером на свакој позицији. Мој колега Илија Столица је тренер који до циља воли да долази кроз пас игру и то је његов тим добро демонстрирао у Ивањици. Да би то усавршио требаће му времена, али се на тој утакмици јасно видело шта он хоће од своје екипе и ми смо се темљено припремили да то зауставимо и покушамо да се наметнемо на терену. Спремни смо и мотивисани и улазимо у меч наоштрени, са великом жељом да забележимо победу на нашем стадиону– нагласио је Сивић.

Карте за овај сусрет продају се по ценама од 600 динара за јужну и северну трибину, 800 динара за источну и западну, док је за место у ложи потребно издвојити 2.000 динара. Право на слободан улаз имају деца до осам година, деца из школе ФК Раднички „Иван Крстић Бели“ и лица са инвалидитетом.

Улазнице се данас до 17 сати продају на билетарници на источној трибини стадиона Чаир, а на дан утакмице ће продавати на истом месту од 10 сати до почетка меча. У петак у истом термину почиње продаја улазница на билетарници испред хале Чаир, а тамо ће се продаја вршити искључиво за северну трибину.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *