Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Сивић: Поштовање Новом Пазару, али нас занима само победа

Фудбалери Радничког у петак од 18 часова дочекују Нови Пазар, у премијерној утакмици шестог кола Суперлиге Србије.

Нишлије у овај дуел улазе са два бода на свом конту, додуше уз меч мање. Победе над Партизаном и Младошћу из Лучана испуштене су у последњим секундама тих утакмица и сада се три бода намећу као императив.

Нови Пазар је са друге стране сезону отворио са три пораза, али је онда савладао Партизан код куће и ТСЦ у гостима, па у Ниш долази максимално мотивисан.

Шеф стручног штаба Радничког Томислав Сивић, који је прошле сезоне успешно водио управо Нови Пазар, поштује своју бившу екипу, али очекује победу.

Захуктали су се. Долазе овде на крилима везаних победа против Партизана и ТСЦ-а. Довели су 15 играча у овом прелазном року. Задржали оне који вреде, ангажовали одличног тренера. Имају европске амбиције. Пошто сам имао то задовољство да тамо радим, могу да кажем да тамошњи народ и љубитељи фудбала заслужују све ово лепо што им се дешава, јер много воле фудбал и свој клуб. Али, они остају у мојој лепој успомени, емоције остављам по страни. Сутра је утакмица, Раднички иде на победу и много ћу се радовати тој победи– рекао је Сивић.

Томе у прилог и кадровска ситуација, која ни сада није најбоља, али тренера храбре неке вести.

Неки су нам се вратили, неки се у међувремену повредили, али све у свему састав је такав да после утакмице нећемо кукати. Лошу срећу смо искористили за два живота, занима нас само освајање три бода сутра. Јамкам се дефинитивно вратио, то се осетило још у Лучанима, Марјановић се враћа, као и капитен Пејовић после црвеног картона, спремни за игру су и Томић и Савић. Додуше, повредили су се Мићибући и Димић и они нису у комбинацији. Овог пута, искористићу прилику или право да мало тактизирамо са саставом, јер ипак се одлично познајемо са Новим Пазаром. И они мене, али и ја њих. Колико смо ми имали сплет несретних, толико су они имали сплет сретних околности, али су, понављам, својим квалитетом заслужили те победе. Ми смо у претплати са срећом! Много смо ставили у банку, време је да то извучемо назад. Напашћемо Нови Пазар, они то бар најбоље знају. Даћемо све, ма и више од тога за победу– завршио је Сивић.

Уочи почетка утакмице, нападач Радничког Никола Штулић добиће награду за најбољег играча прошлпг кола Суперлиге Србије.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *