Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић пред старт пролећног дела првенства: Одлично смо се припремали, сада у поход на бодове!

Раднички отвара други део сезоне утакмицом против екипе Младости из Лучана, која је заказана за суботу 4. фебруар од 14 часова на стадиону Чаир. Тим поводом на конференцији за медије говорили су шеф стручног штаба нишког суперлигаша, Ненад Лалатовић и капитен Александар Пејовић.

Шеф струке Радничког осврнуо се најпре на урађено у прелазном року и припремама:
Морам да будем задовољан како смо зимус радили, са једне стране руководство клуба, које је довело сва жељена појачања, а са друге и екипа. Играчи су били за пример на припремама и у Нишу и у Турској. На доста одиграних контролних утакмица, пре свега оној против екипе Kрила Совјетов, показали смо сав наш потенцијал а мене су наши фудбалери у потпуности задовољили јер су испунили све тактичке задатке на терену, а уз то били и убојити. То је модел игре за наше првенство.

Лалатовић је након тога говорио и о очекивањима у другом делу сезоне:
– Покушавам да растеретим играче, знам колико они могу и умеју и отворено сам им рекао да је на мени одговорност и да не треба да осећају притисак већ само буду на свом нивоу Улазимо у веома занимљиву завршницу првенства, велики су улози у питању, а сви тимови су се појачали и биће веома неизвесно на свакој следећој утакмици. Ми смо продали Николу Штулића и помешаних сам осећања због тог трансфера. Са једне стране сам веома поносан јер је Раднички остварио рекордан трансфер. За кратко време смо од Николе створили играча за кога се интересује пола Европе, то може само велики клуб какав је Раднички. Са друге стране, ми смо остали без најбољег стрелца с јесени. Ипак, ми смо били активни и када су доласци у питању, клуб је откупио уговоре Цветковића и Белаковића и показао изузетну озбиљност, стабилност и намеру да на пролеће заиграмо много боље.

На крају, Лалатовић је говорио и о предстојећем мечу са екипом Младости.
Нема ту великих тајни, одлично познајемо једни друге, чак су тренери обе екипе посматрали све припремне утакмице које су наше две екипе имале у Турској. Они ће играти на прекид и контре и ту су веома опасни. Знамо како треба играти против те екипе. Очекујем борбену утакмицу, а од временских услова умногоме зависи хоће ли бити простора за нешто атрактивнију игру. Не знам колико је условно у Србији играти фудбал када је снег и температуре су у минусу. Ми у сваком случају морамо дати све од себе да сутра победимо Лучанце.

Kапитен екипе, Александар Пејовић, говорио је о атмосфери у тиму и очекивањима пред меч на Чаиру:
Иза нас су добре припреме, али најважније креће сутра и рачуна се само оно што урадимо када крене борба за бодове. Не очекује нас лака утакмица, наш сутрашњи противник има чиме да запрети, али све је на нама. Од нашег терена треба направити неосвојиву тврђаву и кренути ка горњем делу табеле. Надам се да победнички низ креће већ од првог кола.

За сутрашњи меч тренер Лалатовић неће моћи да рачуна на повређене Фреја, Димића и Андрића, те је за сам дан утакмице оставио избор првих 11 који ће истрчати на терен.
Улазнице за меч Раднички – Младост могу се купити на благајни стадиона Чаир на дан меча по цени од 300 динара за јужну трибину, 500 за источну и западну, док је за свечану ложу потребно издвојити 2000 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *