Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Раднику у Сурдулици

Фудбалере Радничког у четвртак, 27. априла очекује гостовање екипи Радника у Сурдулици у оквиру 32. кола Супер лиге Србије. Меч против тима који се бори за бег са дна табеле најавили су шеф стручног штаба, Драган Шарац и везни фудбалер Радничког, Лазар Павловић.

Говорећи о наредном противнику, Шарац је истакао квалитете Радника али је истакао и да Раднички мора да иде на победу и бодове.
Kолега Ђорђевић јако добро води ову екипу кроз читаву пролећну полусезону. Радник има квалитетне појединце, пре свих Макарића у нападу, а могу да запрете са свих позиција. Ми знамо какав меч можемо да очекујемо и за њега смо се тактички припремали. На гостовање идемо по бодове, то је сигурно. Наше шансе су у дуел игри и квалитету који поседују наши играчи.

Проблеме при одабиру састава може да створи и неповољан здравствени билтен пред полазак на пут.
Најмање шесторица играча сигурно неће моћи да буду у саставу сутра. То су Пејовић и Етонгу који имају парне жуте картоне. За сада су болесни Стојановић и Маига, надамо се да вирус који влада неће „покосити“ још неког од играча. На пут неће моћи да крену Месаровић и Димић, који је још дуго ван строја, а још неколико њих је ровито. Било како било, сви остали морају да дају свој максимум да бисмо остварили позитиван резултат.

Лазар Павловић, сложио се са шефом стручног штаба да екипу очекује тежак задатак, али да Раднички мора да победи.
Радник је квалитетна екипа али квалитет поседујемо и ми крајње је време да добар рад на тренинзима материјализујемо на мечевима. Уколико послушамо и испунимо све захтеве шефа и стручног штаба, мислим да неће бити проблема.

Меч на градском стадиону у Сурдулици игра се од 16:30 часова, а главни судија овог меча биће Никола Радаковић из Новог Сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *