Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

У Ивањицу по три бода

 

Фудбалери Радничког гостоваће екипи Јавора у шестом колу Моцарт бет Суперлиге Србије. Пут Ивањице нишки тим креће у добром расположењу, осокољен победом над Радничким из Kрагујевца. Ипак, на Чаиру не очекују лак меч, а тренер Никола Трајковић поручује да ће играти само они који буду спремни 100 одсто.

Очекује нас једна неизвесна и тешка утакмица против екипе која зна да игра на резултат, са једним искусним тренером. Вероватно ће бити мање уживања у лепоти фубала, а више те директније игре. Знамо да имају брзе играче, да су добри у транзицији, да се ослањају на прекиде, тако да би им наша досадашња игра, где смо излазили високо, одговарала. Размислићемо у којим периодима ћемо играти нашу игру, а у којима ону која њима мање одговара. Спремали смо се вредно, екипа је максимално мотивисана, момци тренирају квалитетно и све више верују у оно што радимо и очекујем да направимо повољан резултат у Ивањици, истиче тренер Никола Трајковић.

Екипа Радничког одиграла је добро у претходном колу, а можда најзрелију партију од доласка у Ниш приказао је Филип Фреј. Тај меч за њега и тим показатељ је како даље.

Мислим да ће та добра партија бити додатни ветар у леђа, растерећенији смо након победе и сада идемо са више самопоуздања. Мени та победа посебно значи, јер сам прошле сезоне имао пролеме са повредама, нисам могао да одиграм 90 минута, некако ме је све кочило, али сада је другачије. У Ивањици нас очекује тешка, борбена утакмица, али ако ми испунимо све захтеве тренера, ако оно што радимо на тренинзима прикажемо и на утакмици убеђен сам да ћемо добити, каже Фреј.

Утакмица у Ивањици на програму је у суботу 2. септембра од 20 часова. Правду ће делити Јован Шегрт.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *