Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Шарац: Победа против Јавора императив за нас

У последњем, 30. колу редовног дела Супер лиге Србије Раднички у среду од 16 часова на Чаиру дочекује екипу ивањичког Јавора. Овај дуел одлучиће о томе који ће од ових тимова пред предстојећи плеј аут заузети 11, односно 12. позицију на табели.

Предстојећу утакмицу најавили су шеф стручног штаба Радничког, Драган Шарац и штопер екипе, Милан Савић.

Шарац је посебно апострофирао значај меча који је пред Радничким:
Пред нама је меч у коме је за наш тим победа императив. У овај дуел са Јавором морамо ући максимално мотивисани, да пробамо да искористимо домаћи терен и освојимо преко потребна 3 бода. Сви играчи тренирају, а недоступан за састав биће само Борис Варга који има парне картоне. Остали играчи српемни су да истрче на терен. Жао ми је што смо поново прелако изгубили бодове на прошлој утакмици у Kрагујевцу. У мечу у коме смо одиграли добро прво полувреме и затворили прилазе нашем голу, дозвољавамо себи да из једног ударца примимо гол, а не искористимо своје шансе. Након црвеног картона било је јако тешко вратити се у игру.

Милан Савић је био још конкретнији у свом обраћању:
-Шеф је рекао све што је потребно. На нама играчима није да говоримо, већ да све планирано спроведемо у дело. Треба да сутра покажемо карактер, жељу и хтење, јер је за нас плеј аут практично већ почео. Пуно ће нам значити уколико сутрта победимо, како због позиције на табели и распореда у наредним утакмицама, а тако и због мира у кући. Желимо да на ову мини паузу одемо хладније главе и спремимо зе за наредне изазове. Требало би да на нашем терену будемо много бољи, а желимо да на сутрашњем, али и наредним мечевима задржимо “нулу” у одбрани а надам се и постигнутом голу и победи.

Главни судија овог меча биће Никола Радаковић, а улаз на трибине стадиона Чаир биће бесплатан за све посетиоце.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *