Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Напретку

Фудбалска Суперлига се наставља након двонедељне паузе утакмица 17. кола, у склопу којег ће нишки Раднички у суботу од 17 часова гостовати Напретку из Крушевца.

Раднички у овај дуел улази као деветопласирани на табели са 21 бодом на свом конту, док је Напредак на петој позицији са два бода више.

Нишлије су на самом старту сезоне, у утакмици другог кола, победиле Напредак на свом терену резултатом 4:2. Сада их чека захтевно гостовање, биће у ослабљеном саставу, али је шеф стручног штаба Радослав Батак оптимиста.

Пред нама је једна веома тешка утакмица против озбиљног противника. Познајемо екипу Напретка, веома добро их води један искусан стручњак Милан Ђуричић, на терену их предводе одлични играчи попут Марјановића, Ђуричковића и Спрема. Имају добру сезону и чека нас озбиљан тест у Крушевцу. Међутим, уколико ми желимо у горњи део табеле, а желимо, морамо да изађемо на овај меч фокусирани, да дамо максимум и да учинимо све што је у нашој моћи да добијемо ову утакмицу. Имамо и одређених потешкоћа, а тичу се кадровске ситуације. Ковачевић, Бјеличић и Дуроњић су повређени и неће играти, јуче се повредио и спасић, а Вукадиновић је током ове паузе напустио Раднички. Без обзира на то, ми иза себе имамо две недеље одличног рада. Идемо у Крушевац оптимистични и самоуверени, покушаћемо да се од почетка наметнемо на терену, да се ми питамо и да кроз такав приступ дођемо до жељеног резултата, а то је победа– рекао је Батак.

Фудбалски клуб Раднички је иначе данас добио и ривала у осмини финала Купа Србије, а то ће бити бранилац трофеја у том такмичењу и актуелни шампион наше земље Црвена звезда. Тај меч ће се  играти 1. децембра у Београду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *