Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички домаћин Вождовцу

Борбу за четврто место у Суперлиги Србије и пласман на међународну сцену фудбалери Радничког ће започети утакмицом против директног ривала Вождовца, сутра од 19 часова на стадиону Чаир.

У сусрет првог кола плеј-офа, а укупно 31. кола у актуелном првенству, два тима улазе са по 40 освојених бодова и налазе се на деоби петог места на табели, са бодом мање од четвртопласираног ТСЦ-а.

И једни и други су у прошлом колу пропустили шансу да у доигравање уђу са четврте позиције. Најпре је Раднички поражен у Лучанима од Младости са 2:0, а потом је Вождовац у директном дуелу изгубио у гостима од ТСЦ-а са 2:1.

Нишки тим је након серије добрих резултата, у последња три кола освојио само један бод и постигао један гол, па му је неопходна реакција и победа против Вождовца, јер времена за поправни више нема.

Ове две екипе су се два пута састале у регуларном делу сезоне. Пре нешто мање од два месеца у Београду је било 0:0, док је Раднички јесенас победио на Чаиру са 1:0.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак очекује тежак меч и победу свог тима.

Пред нама је изузетно значајна утакмица, а у госте нам долази екипа која у последње време веома добро игра. Поготово у гостима. Они јесу изгубили од ТСЦ-а за викенд, али су пре тога везали две победе на тешким гостовањима у Лучанима и Крушевцу, што довољно говори о њиховом квалитету. За њих је упечатљиво да су у задње време ефикасни у гостима и свесни смо колико нас тежак задатак очекује. Међутим, ми имамо императив победе, свесни смо колики значај би за нас имала та три бода, добро смо радили током седмице, играчи су распложени и мислим да ћемо се на крају радовати, уколико будемо на нивоу и одрадимо на терену све оно што смо припремили. Имамо доста проблема у реализацији, радили смо на томе и могу да кажем да ћемо бити максимално офанзивни у овој утакмици– рекао је Батак.

После дуже времена Раднички ће у један суперлигашки меч ући комплетан.

Савић је одрадио црвени картон, Јамкам је залечио повреду, а сви остали су спремни, тако да ћу моћи да на терен пошаљем поставу за коју сматрам да ће нам донети три бода против Вождовца– завршио је Батак.

Главни судија овог сусрета биће Никола Радаковић, док ће у ВАР соби бити Станко Остраћанин.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *