Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички домаћин Новом Пазару

Фудбалери Радничког у петак од 16 часова дочекују Нови Пазар у склопу 24. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим је имао изузетно тежак распоред на почетку пролећног дела сезоне. У лиги је поражен од Партизана 2:0 код куће, па је одиграо без голова са Вождовцем у гостима, док је у осмини финала Купа Србије тек после пенала елиминисан од Црвене звезде у Београду. Након 90 минута фудбала било је 0:0.

Против Новог Пазара шеф стручног штаба Радослав Батак очекује тријумф.

Играмо кући после серије тешких мечева. Жељно ишчекујемо ову утакмицу и надамо се доброј посети и подршци. Опуштања не сме бити, стиже нам неугодан ривал и морамо бити на максимуму уколико желимо да остваримо циљ, а то је победа. Бићемо офанзивни, напашћемо и надамо се најбољем. Нови Пазар је овај други део сезоне отворио са два пораза, али то не сме да нас завара. Добар су тим, имају новог тренера и сигурно ће доћи овде да покупају да изненаде. Ипак, сматрам да смо ми квалитетнији и да ћемо бити ти који ће се питати– рекао је Батак.

Раднички би на овој утакмици коначно требало да буде у комплетном саставу.

Ретке су ситуације када могу да рачунам на све играче, а мислим да ће сада бити тако. Вујадиновић је на прошлој утакмици добио незгодан ударац, није тренирао два дана, али се јуче вратио у процес и верујем да ће бити спреман. Мићибући још увек није потпуно фит, али је спеман за одређену минутажу, док се у комбинацију враћа Лазар Јовановић, који је пропустио претходни меч због повреде. Остали су спремни и извешћемо састав за који верујемо да може да нам обезбеди три бода– завршио је Батак.

Раднички је у првом делу сезоне поражен у Новом Пазару резултатом 2:1.

Главни судија на Чаиру биће Павле Томић, а у ВАР соби ће бити Станко Остраћанин.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *