Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Младост из Лучана

Фудбалери Радничког сутра од 16 часова дочекују Младост из Лучана у 15. колу Линглонг Суперлиге Србије.

Нишки тим је утакмицом против Динама из Врања пре три дана у Купу Србије, коју је добио са 1:0, започео мини-циклус у склопу којег ће у року од 12 дана одиграти чак четири меча на свом стадиону. Након овог дуела у Купу, следе три сусрета у Суперлиги Србије. Сутра на Чаир стиже Младост из Лучана, па у среду Раднички из Крагујевца и потом у недељу Спартак из Суботице.

Победама на следеће три утакмице Раднички би могао да направи велики посао и да се учврсти у горњем делу табеле у Суперлиги Србије. Нишлије у ово коло улазе са 11. позиције и 14 бодова на свом конту, док Младост на десетом месту има исти број бодова и нешто бољу гол-разлику. И Раднички и Младост су у досадашњем делу првенства одиграли по 13 мечева.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак свестан је да су очекивања од његове екипе велика и да се у наредна три меча очекује максималан учинак.

Свакако да постоји велики притисак. Ја преузео екипу која је била у тешкој ситуацији. Свесно сам узео одговорност, знам шта се од мене очекује. Верујем у овај тим, ја сам тренер и вођа, одговорност је само моја. На утакмице које нас чекају у следећих осам дана, гледам као на три финала. Сав фокус нам је већ неко време на тим мечевима. Добро радимо, задовољан сам атмосфером и верујем да ћемо у овим сусретима остварити резултате који ће нас одвести у горњи део табеле– рекао је Батак.

За сутрашњег противника Батак је имао само речи хвале.

Младост је лоше стартовала лигу, али је временом ушла у форму. То је искусна и добро организована екипа, која у сваком тренутку утакмице зна шта хоће. Они су победили на последња три меча, у великом су успону, тако да знамо шта нас очекује. Међутим, ја гледам, пре свега, у мој тим. Анализирали смо све врлине и мане Младости. И ми у последње време играмо све боље и боље и могу да кажем да сам оптимиста пре овај дуел, у којем ћемо дати све од себе да освојимо три бода пред нашом публиком– истакао је Батак.

Раднички против Младости неће моћи да рачуна само на једног фудбалера.

Филип Касалица има четири жута картона и неће моћи да нам помогне. Управо због тога је он имао велику минутажу против Динама у Купу, јер смо знали да га нећемо имати за Младост. Сви остали су спремни. Неки носиоци игре су прескочили Динамо, неки су одиграли друго полувреме, а сада су сви у конкуренцији, тако да ћемо Младости супротставити наш тренутно најјачи састав- завршио је Батак.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *