Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић пред Нови Пазар: Очекује нас тежак меч, идемо да се надигравамо

Фудбалере Радничког у склопу 21. кола Суперлиге Србије очекује гостовање екипи Новог Пазара на Џаизкоин арени, а тај меч је на програму у недељу од 16 часова.

Шеф стручног штаба Радничког Ненад Лалатовић прво се још једном осврнуо на победу против екипе Младости у претходном колу и похвалио ту партију својих пулена. Истакао је важност освојених бодова и самопоуздању које екипа има након тог меча. Гостовање Новом Пазару најавио је као велики испит екипе и притом изнео низ похвала на рачун наредног ривала.

Увек сам говорио лепо о екипи Новог Пазара, изузетно ценим тај клуб, волео бих да једног дана тамо и радим. Тамо је сјајна атмосфера, права „домаћа“, гостујуће екипе тешко узимају бодове. Желим им од свег срца да ове године изборе и пласман у европска такмичења, због те љубави коју њихови навијачи имају према клубу– рекао је Лалатовић, па наставио о недељном мечу:

Жао ми је што нећу бити у могућности да водим екипу на овој утакмици због суспензије. Очекује нас јако тежак меч, Пазарци су у прошлом колу показали да су сјајни домаћини, имају одличан тим. Наставили су тамо где су стали на крају првог дела првенства, победили су одличан ТСЦ, трећепласирану екипу нашег првенства. Преокренути резултат и победити онакав ТСЦ довољно говори о квалитету Новог Пазара. Чека нас тежак меч по тешком терену, али уз фер и неутрално суђење Срђана Јовановића, нашег најбољег судије, победиће она екипа која у недељу буде боља. Морамо бити спремни да играмо свих 90 минута, да будемо добри на другој лопти, увек близу њихових играча. Не смемо да дозволимо противнику да игра своју игру, а да брзим контрама ми претимо њиховом голу. Бићу у Пазару уз своје играче, само не на клупи за резерве– казао је Ненад Лалатовић и одмах наставио даље, говорећи и о својим играчима:

Атмосфера у екипи је веома добра. Што се кадровске ситуације тиче, још увек не можемо да рачунамо на Андрића и Фреја, који су близу повратка, такође је под знаком питања и Белаковић, а Павловић, који се последњи прикључио екипи конкурише за састав. Њиме добијамо и још једну опцију за бонус играча у тиму. Трудићемо се да исправимо грешке које и даље правимо у одбрани, којих нажалост и даље има– истакао је тренер Радничког.

За крај је похвалио и учинак Миљана Шкрбића, чији је погодак у последњем минуту донео победу Радничком у претходном колу:

После више од годину дана паузе и пропуштених припрема ушао је у игру и постигао одлучујући погодак. Нико није очекивао да ћу га увести у игру, а сам Бог га је наградио, заслужио је да постигне гол пре самог краја меча.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *