Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Младост из Лучана, Шарац верује у тим и добар резултат

Екипу Радничког у недељу на Чаиру очекује дуел против Младости из Лучана у оквиру 33. Kола Супер лиге Србије. У претходна два овосезонска меча против Лучанаца Раднички је забележио победу и реми, а важан меч за обе екипе најављују шеф стручног штаба Драган Шарац и фудбалер Александар Пејовић.

Згуснут распоред пред крај шампионата и неколико играча одсутних са тренинга због повреда брину стратега домаће екипе:
Имали смо мало времена за одмор након претходног меча. Међутим, потпуно смо фокусирани на наредног противника, који има добар и искусан састав. Морамо бити храбри и ићи на победу. Све се закомпликовало у борби за опстанак, бодови су изузетно важни свакој од екипа и сви ће давати све од себе да их освоје. Ван састава налазе се Месаровић, Димић, Гаку и Савић, а још неколико је ровитих играча. Ипак, верујем у свој тим и желим да покажемо реакцију након серије слабијих резултата.

Александар Пејовић се враћа у тим након одрађене суспензије због парних жутих картона и најављује велику борбу на сутрашњем мечу:
-Очекује нас најтежа утакмица у Првенству. Сами смо себе довели у ову ситуацију и знамо да неће бити лако добити наредног ривала. Морамо да се носимо са тим притиском и да одиграмо пуно боље него на два претходна меча како бисмо дошли до доброг резултата и три бода. Победом бисмо ушли у неку мирнију луку и желимо да што пре решимо свој статус и опстанак у лиги. Све утакмице у плеј ауту се играју на мали број голова, један шут, један гол одлучују победника. Желимо да уђемо у меч са много бољом енергијом и да ми диктирамо игру и победимо.

Меч на стадиону Чаир игра се у недељу, 30. априла са почетком од 17 часова, а улаз на стадион је бесплатан за све гледаоце.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *