Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички против Спартака за опстанак у Супер лиги Србије

У утакмици претпоследњег, 36. кола Супер лиге Србије екипа Радничког у понедељак, 22. маја, дочекује суботички Спартак. Последњи меч на стадиону Чаир у овој сезони почиње у 18 часова а улаз за посетиоце биће бесплатан.

Спартак и Раднички пред ово коло деле 11. место на табели са по 35 освојених бодова и тренутно су изнад зоне баража и испадања, а евентуалним тријумфом на овом мечу опстанак у лиги био би практично обезбеђен.

Шеф стручног штаба Радничког, Драган Шарац, анализирао је предстојећег противника и изнео је очекивања пред овај дуел.
Очекује нас тежак задатак против екипе која у претходне три утакмице не зна за пораз. Спартак је на овим мечевима ориграо јако добро, поготово у претходном колу на домаћем терену против Младости из Лучана. Имају одличан спој младости и искуства у саставу, играју на транзицију јер поседују брзе, незгодне играче за чување. Ми знамо наш циљ – освојити бодове и на време обезбедити опстанак у лиги.

Шарац коначно може да рачуна на све играче за састављање тима:
Најбитније је да после дуго времена немамо повређених и суспендованих играча. Сви су на располагању и конкуришу за стартних 11. Још увек размишљамо о саставу који ће почети меч, али је сада знатно лакше када могу да рачунам на све играче. У утакмицу морамо ући максимално ангажовано, без калкулација и пробати да одмах на њој остваримо зацртани циљ. Овим путем бих позвао и гледаоце и навијаче да нас подрже, улаз на стадион је слободан. Екипи је јако значајно да има додатан ветар у леђа у виду подршке домаће публике. Остало је још само два кола до краја, борба на свим мечевима је велика и јако је неизвесно првенство.

Главни судија на утакмици Раднички – Спартак биће Андрија Стојановић а у ВАР соби ће седети Новак Симовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *