Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Шарац жели победу на старту плеј аута

У првом колу плеј аут доигравања у Супер лиги Србије Раднички дочекује екипу Младост ГАТ из Новог Сада. Меч на стадиону Чаир одиграће се у петак, 21. априла са почетком од 17 часова.

Раднички у овај дуел улази са 29 освојених бодова, док је екипа Младости последњепласирана на табели са 20 бодова на свом конту.
Шеф стручног штаба Радничког, Драган Шарац и фудбалер Стeфан Марјановић били су оптимистични у најави овог сусрета.

Шарац је најпре анализирао сутрашњег противника:
-Очекује нас утакмица против екипе која се грчевито бори за бараж и опстанак у лиги. У неколико последњих мечева играли су јако добро, против Црвене звезде чак и два пута водили на мечу. Након тога су имали два ремија у којима су стварали доста шанси али нису успели да постигну голове. Ми знамо да играмо на нашем терену где морамо бити фаворити, ови бодови и нама значе пуно у борби за опстанак. Озбиљно приступамо утакмици, читаве недеље је припремамо. Играчи су свесни ситуације у клубу и даће свој максимум да бодове оставимо у Нишу. Добро се познајемо, детаљи и бољи приступ мечу ће одлучити победника. Уз ову победу ће нам у наставку такмичења бити много лакше и желимо да већ сутра будемо у повољнијој позицији.

Говорећи о кадровској ситуацији у екипи, Шарац је истакао задовољство што на располагању има комплетан ростер играча:
-Сви су у строју, 25 играча тренира и сви дишу као један. Добра је атмосфера на тренинзима и у свлачионици. Желимо да искористимо наш квалитет и добар рад након празника и крунишемо га победом уочи јубилеја клуба.

Стефан Марјановић, зимско појачање Радничког, усталио се у постави нишлија а наредни дуел види као велики изазов и шансу за Раднички.
-Мислим да смо победом над Јавором у прошлом колу направили добру увертиру пред плеј аут. Сматрам да смо пружили добру партију, били смо офанзивни и довољно агресивни што нам је донело тријумф на том мечу. Не могу да кажем да је то било идеално, али је добар путоказ за нас и назнака да смо се консолидовали. Атмосфера и рад на тренингу су изузетно добри и желимо да победимо и уприличимо славље навијачима пред стогодишњицу клуба.

Улаз на стадион Чаир биће бесплатан за све гледаоце, а главни судија меча биће Лазар Лукић из Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *