Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Шарац и Марјановић верују да Раднички може до бодова у Kрагујевцу

Фудбалери Радничког у претпоследњем, 29. колу регуларног дела Супер лиге Србије у петак гостују имењаку у Kрагујевцу. Утакмица са крагујевачким Радничким 1923 првобитно је била заказана за четвртак, 6. април, али је због снежних падавина у том граду и стања терена померена за петак, 7. април и одиграће се у термину од 16 часова.

Овај меч су на конференцији за медије најавили шеф стручног штаба Радничког, Драган Шарац и фудбалер Саша Марјановић.
Говорећи о предстојећем дуелу, Шарац је истакао да је најважније да се екипа издигне и искупи за пораз у претходном колу, који је на Чаиру доживела против Чукаричког:
-Очекује нас тежак меч против екипе која добро игра читаво првенство и боре се за пласман у плеј оф. Ми се, са друге стране, тренутно боримо за опстанак, те обе екипе имају мотива за освајање бодова. На прошлој утакмици смо практично сами себе победили и примили оба поготка из пенала. Покушаћемо да из овога изађемо јачи и да пробамо да у Kрагујевцу одиграмо знатно квалитетније и освојимо бодове. Kрагујевчани играју добар састав, а у овом прелазном року су довели одлична појачања. Имају Чоловића, Ђурића, Видосављевића… Још увек не знам ко ће играти у шпицу напада против нас, али је ово свакако одлична екипа са пар искусних појединаца, који су ту још од прошле сезоне. Ми морамо да верујемо у себе и одиграмо максимално како би се надали бодовима.

Kада је реч о кадровској ситуацији у тиму Нишлија, Шарац је истакао да је неколико играча упитно за ово гостовање:
Стефан Марјановић има парне жуте картоне и свакако нам није на располагању, а неколико играча је ровито и на данашњем и сутрашњем тренингу пред пут проценићемо њихову спрему и могућност да конкуришу за састав.

Саша Марјановић, најискуснији играч у саставу Радничког, дели мишљење о квалитету наредног противника:
-Шеф је већ истакао да гостујемо одличној екипи. Имамо и ми своје квалитете, свакако, али их ове сезоне нисмо баш често показивали на утакмицама. Надам се да ћемо се што пре издићи након пораза од Чукаричког. Пречесто се понављају грешке у екипи, противници нас добијају након наших киксева, а не зато што су бољи ривали. Верујем да имамо квалитет да остваримо добар резултат и ако Бог да, да победимо.

Меч у Kрагујевцу судиће главни судија Милош Милановић, а након њега Раднички затвара регуларни део првенства на Чаиру против екипе Јавора из Ивањице средином наредне недеље.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *