Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Станковић: ТСЦ квалитетан, али наш циљ су три бода код куће

Фудбалери Радничког у понедељак од 19 часова дочекују ТСЦ из Бачке Тополе, у склопу четвртог кола Линглонг Суперлиге Србије.

Раднички је у уводна три кола освојио пет бодова, док је ТСЦ остварио стопостотан учинак и има максималних девет бодова на свом конту.

Шеф стручног штаба нишког тим Александар Станковић најавио је дуел против тима из Бачке Тополе.

После једне дугачке недеље коју смо имали након утакмице у Сурдулици са Радником, поново се враћамо на Чаир и дочекујемо екипу ТСЦ-а, која у Ниш долази као фаворит, јер је у прва три кола освојила максималан број бодова и постигла десет голова. Ми смо протеклу недељу искористили за исправљање грешака и слабости које су се појавиле на последњој утакмици.  За нас је свака седмица коју проведемо заједно заједно велики плус у ојачавању игре и постављању неких принципа које нисмо успели да прођемо,  с обзиром да је састав потпуно нов. Било је грешака и сигурно ће их бити и у будућности, али је битно да се из утакмице у утакмицу оне смањују– рекао је Станковић и потом се осврнуо на кадровску ситуацију.

Враћа нам се Аксентијевић, који је залечио повреду и добро је да смо поново сви на окупу и да сви играчи конкуришу за састав. Добро смо изанализирали противника, знам састав и знам модел по којем треба да играмо– јасан је Станковић.

Стратег Нишлија похвалио је следећег противника.

О квалитетима екипе ТСЦ-а не треба трошити речи. Мислим да је њихов највећи квалитет уиграност тима, јер у саставу увек имају 5-6 играча који већ две до три године наступају заједно. То је њихов највећи квалитет,  а ту је и велики индивидуални квалитет фудбалера попут Томановића, Зеца и Бањца. Због свега наведеног нас очекује тешка и захтева утакмица– истакао је Станковић, који је оптимиста по питању коначног резултата.

Ми се свакако окрећемо себи, неком нашем ставу и циљу да у сваку утакмицу улазимо храбро, концентрисано и енергетски на виском нивоу. Надам се да це Чаир поново бити добро испуњен и да ће нам дати “ветар у леђа, да наставимо даље у добром ритму. Овим момцима прија енергија коју гледаоци доносе и зато их позивам да их подрже, као и на премијери против Напретка– завршио је Станковић.

Цене улазница за овај меч су су 150 динара за јужну трибину, 300 динара за  источну и западну, односно  1.500 динара за место у ложи.  Улазнице се могу купити на дан утакмице. Благајна испред хале Чаир радиће од 10 часова, а она на источној трибини стадиона Чаир радиће од 17 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *