Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Гаћиновић пред Чукарички: Морамо бити на максимуму

У премијерној утакмици 27. кола Суперлиге Србије фудбалери Радничког у суботу од 16 часова гостују Чукаричком.

Нишки тим на тешко гостовање одлази у позитивном расположењу, након добре игре и победе против ТСЦ-а у недељу. Раднички је девети на табели са 37 бодова на свом конту, док је екипа са Бановог брда четврта са 51 бодом.

У дуелу ових тимова у првом делу сезоне није било голова на стадиону Чаир.

Меч против Чукаричког најавио је шеф стручног штаба Нишлија Владимир Гаћиновић.

На Баново брдо идемо пуни самопоуздања, а врло добро знамо да је пред нама једно од најтежих гостовања у лиги. Чукарички је у одличној форми, веома је квалитетан тим, а посебно добро игра на домаћем терену. Они су брзи, агресивни и чека нас тешка битка на средини терена. Да би на крају напустили Београд уздигнуте главе мораће сви наши играчу да буду на свом максимуму. Бићемо ослабљени, пошто због повреда неће играти Филип Марковић, Душан Пантелић и Огњен Ђуричин. Овај податак ми је свакако пореметио планове приликом припреме меча, тако да ћемо морати да збијемо редове и коригујемо првобитну варијанту око стартне поставе. Ипак, ми имамо довољан број квалитетних играча који могу да одговоре изазовима једног оваквог меча и очекујем да будемо на потребном нивоу како би остварили позитиван резултат– рекао је Гаћиновић.

Шеф стручног штаба Радничког верује да ће његов тим потврдити да иде узлазном линијом.

Меч против ТСЦ-а треба да нам буде водиља. Били смо организовани, тактички дисциплиновани и остварили смо циљ. И пре тога смо против Пролетера пружили солидну партију, иако смо несрећно поражени, тако да ми те две представе уливају веру и мислим да можемо бити још бољи. Ја лично нисам имао успеха на Бановом брду као тренер Спартака, али зато Раднички има веома добру традицију на том стадиону и верујем да ће се та традиција Радничког и наставити– завршио је Гаћиновић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *