Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Златибору

Фудбалери Радничког у суботу од 13.30 сати  гостују у Ужицу екипи Златибора , у склопу претпоследњег 37. кола Суперлиге Србије.

Шеф стручног штаба Радничког Александар Станковић је уочи пута у Ужице истакао одличну атмосферу у тиму.

-Знамо шта нам је чинити. Морамо да победимо и даћемо све од себе да освојимо три неопходна бода. Имамо један добар низ иза нас, нисмо изгубили меч од када сам дошао у клуб и са тим позитивним ставом идемо у Ужице да упишемо тријумф. Потребно је да будемо на максимуму, да будемо офанзивни, али и опрезни, јер је Златибор добио последњи меч као домаћин. Они јесу већ испали, али ми имамо велико поштовање према њима и знамо да имају квалитет. Ми смо имали квалитетну радну седмицу пред овај меч. Опоравили смо се, темељно их анализирали и урадили смо све што треба у припреми једног оваквог меча- рекао је Станковић.

Раднички у Ужицу неће моћи да наступи у најјачем саставу.

-Биће неких изуђених новина у саставу. Гаврић је нагомилао жуте картоне и не може да нам помогне, Марковић је већ дуго повређен, а под знаком питања је и наступ Касалице, који се повредио у прошлом колу против Рада. То је свакако проблем у офанзивном делу екипе, али ми смо се већ навикли на такве ситуације и имамо спремне замене, а верујем да ће ти играчи надоместити недостатак ових који неће наступити. Ми смо већ убацили младе играче у „ватру“ и убеђен сам да ће нам енергија Трифуновића, Ђуричина и Живковића користити у фази напада. Време је да ти фудбалери преузму одговорност и покажу зашто играју за један Раднички- завршио је Станковић.

Нишки тим у овај меч улази са 13. позиције на табели са 45 бодова, колико има и 15-опласирани Нови Пазар, који је први испод “црте”. Златибор је 18. са 28 бодова и давно је изгубио шансе да остане у лиги.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *