ФК РАДНИЧКИ

29.01.2019

КОСТИЋ ИЗ РАПИДА ПОЈАЧАО РАДНИЧКИ

НАЈВАЖНИЈЕ

Фудбалски клуб Раднички појачао се досадашњим фудбалером бечког Рапида Александром Костићем. Уз велике напоре првог човека клуба Ивице Тончева, Костић је потписао уговор са нашим клубом.

Костић је данас задужио опрему Радничког и ускоро ће се прикључити новим саиграчима на припремама у турском Белеку. Услови и амбиције које Раднички има биле су довољна предност да у оштрој конкуренцији убеде Костића да дође на Чаир. Талентовани везиста је потписао уговор са Радничким на две и по године. 

 

Александар Костић (23) рођен је 12. октобра 1995. године у Бечу и аустријски је држављанин. Овај везни фудбалер игра углавном на позицији десног крила, а добро се сналази и на левом боку, као и на позицији офанзивног везног. Фудбалску каријеру започео је у Рапиду из Беча, у којем је играо за млађе селекцијама. Као сениор наступао је за бечке клубове WСЦ (2013 - 2015) и Фирст Виена (2015-2017), а 2017. године вратио се у Рапид.

 

У протеклој полусезони је у аустријској Бундеслиги одиграо пет мечева, а забележио је наступе и у Купу Аустрије и квалификацијама за Лигу Европе.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ