ФК РАДНИЧКИ

14.08.2019

АТЛЕТИЧАРИ ОШТЕТИЛИ ТЕРЕН НА СТАДИОНУ ЧАИР

НАЈВАЖНИЈЕ

Након 20 година чекања, стадион Чаир у Нишу је током овог лета коначно добио модеран терен и травнату подлогу по свим светским стандардима. Постављен је модеран систем за наводњавање, град Ниш и клуб су уложили велики новац у модернизацију терена, што се тиче Радничког цифра је 220 хиљада евра,  али по свему судећи  те паре су узалуд бачене, јер је терен због системског проблема града да реши питање простора где ће тренирати нишки атлетичари, жестоко оштећен током вежбања чланова Атлетског клуба Раднички.

Фудбалски клуб Раднички у потпуности подржава нишке атлетичаре и сматра да они заслужују своје место за тренинг, али не по цену оштећења фудбалског терена и система прскалица који су постављени и скупо плаћени. Велики труд и напор уложени су у очување стадиона и обезбеђивање адекватних услова за одржавање утакмица да бисмо мирно гледали како неко то уништава бацањем копља и кугли. Уосталом, ни фудбалери Радничког не тренирају на главном терену, како би се он сачувао за такмичарске мечеве.

Имајући у виду да је стадион “Чаир” у власништву града Ниша, апелујемо на градске челнике да се активније укључе у решавање овог проблема и да пронађу адекватно решење које ће задовољити обе стране и пре свега да учине све како би се заштитила досадашња улагања у терен.

Због наношења велике материјалне штете Фудбалски клуб Раднички ће кривично гонити  одговорна лица, како се сличне ствари не би дешавале у будућности.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ