ФК РАДНИЧКИ

25.12.2018

ПЕТРОВИЋ И ЧУМИЋ ПОЈАЧАЛИ РАДНИЧКИ

НАЈВАЖНИЈЕ

У складу са најавама првог човека Радничког Ивице Тончева,  ФК Раднички је почео да доводи нова појачања како би се наставило са стварањем технички модерног и брзог тима, који ће у пролећном делу сезоне напасти један од домаћих трофеја и групну фазу Лиге Европе.

Уговор са Радничким данас су потписали офанзивни везни фудбалери Петар Петровић и Никола Чумић.

За потпис уговора са Петром Петровићем (1995) Раднички је победио екипу Гетеборга. Петровић је до сада играо у Малмеу, Варнаму, Ангелхомсу и Бромапојкарни. Иако је током каријере натупао за млађе селекције Шведске, кључна ставка за његову одлуку да дође  у Раднички био је патриотизам, јер је родом из Ниша. Интересантно је да је Петровић пре четири године био на позајмици у Радничком из Малмеа. Он је прошао комплетне преипреме са селекцијом Србије до 20 година која је постала светски шампион на Новом Зеланду.

Никола Чумић (1998) је препознат као неко на коме ће се градити будућност Радничког и ко ће тек показати све своје квалитете офанзивног везисте . До сада је играо у Металцу из Горњег Милановца и Слободи из Ужица. Реч је о једном од најталентованијих младих фудбалера у Србији, а руководство Радничког полаже наде да ће постати достојна замена за Лазара Ранђеловића.

Иначе, комплетан скаутинг ове двојице фудбалера урадио је спортски сектор Радничког.

У наредном периоду очекује се да Раднички доведе још два до три појачања.

КОМЕНТАРИ 0

Сва поља су обавезна.

резервација карата

резервишите вашу карту!

Пoсетите сајт и резервишите карту за ваш омиљени клуб

Ticketline

званична брошура клуба

преузмите нашу званичну брошуру

Сазнајте информације о клубу!

Брошура

ГЛАВНИ СПОНЗОРИ

МЕДИЈСКИ ПАРТНЕРИ

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ