Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Још три потписа на Чаиру

Фудбалски клуб Раднички је наставио са формирањем озбиљног састава, који ће се у наставку сезоне борити за излазак на међународну сцену. Нови играчи Радничког постали су Бојан Млађовић, Немања Јовичић и Страхиња Адамовић и то дан пред утакмицу против Партизана и почетак пролећног дела сезоне.

Млађовић (26) је штопер, стиже из Металца и требало би да представља озбиљно појачање за Раднички. За екипу из Горњег Милановца пружао је веома квалитетне партије, профилисао се као изузетно поуздан суперлигашки дефанзивац и долазак на Чаир може да му буде велики искорак у каријери. Млађовић по потреби може да одговори и захтевима на позицији левог бека.

Јовичић (21) је играч који је дуго скаутиран. Запажен је јесенас током пријатељске утакмице између Такова и Радничког, када је играо за тим из Горњег Милановца и од тада је све време праћен од стране људи из спортког сектора нишког тима. Био је са Радничким на припремама у Турској, одлично се показао и зарадио је уговор који је данас потписао. Јовичић је, као и Млађовић, централни дефанзивац.

Адамовић (21) је нападач и у Радничком је процењен као залог за будућност. Ради се о веома талентованом фудбалеру, од којег се очекује да у наредном периоду напредује и временом постане вођа навале Нишлија. Адамовић  је на Чаир стигао из БСК Борче.

Поделите чланак на
Вашој друштвеној мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Последњи чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.