Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Још три потписа на Чаиру

Фудбалски клуб Раднички је наставио са формирањем озбиљног састава, који ће се у наставку сезоне борити за излазак на међународну сцену. Нови играчи Радничког постали су Бојан Млађовић, Немања Јовичић и Страхиња Адамовић и то дан пред утакмицу против Партизана и почетак пролећног дела сезоне.

Млађовић (26) је штопер, стиже из Металца и требало би да представља озбиљно појачање за Раднички. За екипу из Горњег Милановца пружао је веома квалитетне партије, профилисао се као изузетно поуздан суперлигашки дефанзивац и долазак на Чаир може да му буде велики искорак у каријери. Млађовић по потреби може да одговори и захтевима на позицији левог бека.

Јовичић (21) је играч који је дуго скаутиран. Запажен је јесенас током пријатељске утакмице између Такова и Радничког, када је играо за тим из Горњег Милановца и од тада је све време праћен од стране људи из спортког сектора нишког тима. Био је са Радничким на припремама у Турској, одлично се показао и зарадио је уговор који је данас потписао. Јовичић је, као и Млађовић, централни дефанзивац.

Адамовић (21) је нападач и у Радничком је процењен као залог за будућност. Ради се о веома талентованом фудбалеру, од којег се очекује да у наредном периоду напредује и временом постане вођа навале Нишлија. Адамовић  је на Чаир стигао из БСК Борче.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *