Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Андреја Стојановић ново појачање Радничког

Нови фудбалер нишког Радничког је Андреја Стојановић, који на Чаир стиже из из Kолубаре.

Стандардни првотимац екипе из Лазаревца у претходној сезони, наступа на позицији левог бека и левог крила. Има 23 године, прошао је млађе категорије Чукаричког, а сениорску каријеру почео је у дресу Земуна. У Kолубари је био саиграч актуелном спортском директору Радничког Александру Јовановићу, што му је свакако додатна препорука.

Kрасе га брзина, квалитетан центаршут и пођеднако добра игра у оба правца, па се очекује да ће он бити озбиљно појачање за састав Томислава Сивића.

Занимљиво је да је Стојановић у претходном колу требало да игра за Kолубару баш против Радничког, али је тај сусрет одложен.

-Драго ми је што сам дошао у овако велики клуб и велико ми је задовољство што ћу имати прилику да сарађујем са тренером Сивићем. Мислим да се ја уклапам у његову визију фудбала. Спреман сам да одмах помогнем екипе. Нећу имати право да играм реванш против Гзире, али верујем да ће моји нови саиграчи успешно одрадити посао и да ћу заиграти против Волфсбергера. Бићу на располагању већ у недељу за меч са ТСЦ-ом. Сматрам да ми неће бити потребно пуно времена да се уклопим овде у Нишу. Неке играче познајем од раније, а одлгедао сам све утакмице Радничког ове сезоне и видео сам јако пуно квалитета. Сигуран сам да је пред нама веома успешна сезона- рекао је Стојановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *