Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Вујадиновић се емотивно опростио од Радничког

Најстаријем и најискуснијем играчу Радничког у протеклој сезони Николи Вујадиновићу уговор са клубом истекао је завршетком прошле сезоне. Он је данас дошао у Ниш да се још једном захвали клубу на  сарадњи и успешној сезони.

Желео сам да се још једном видим са људима из клуба, да се поздравимо и да им пожелим срећу у новим изазовима, јер је сезона која је за нама била јако успешна и презадовољан сам целокупним боравком у Нишу. Град и клуб су ме од првог дана прихватили и учинили да се све време боравка осећам као код куће. Ниш и Раднички ми свакако остају у срцу– рекао је Вујадиновић.

Искусни дефанзивац, који је у каријери бранио боје Удинезеа, Осасуне, Штурма, Леха и других европских клубова, објаснио је разлоге због којих не остаје у Нишу и следеће године.

У годинама сам када ми је породица апсолутни приоритет и због предуге раздвојености пожелели смо да више времена проводимо заједно. Везани смо за Београд, због деце и да то није случај не би било ниједне препреке за наставак сарадње са Радничким. Раднички је клуб који у сваком смислу заслужује Европу и беспрекорно функционише. Услови који су играчима обезбеђни на припремама и у карантину, плате које су редовне, све је до последњег детаља било на највишем могућем нивоу– јасан је стамени штопер.

Својим интервенцијама у одбрани, али и ауторитетом и сталоженошћу, Вујадиновић је осталим играчима често био пример на терену и у свлачионици. За саиграче, руководство, али и будуће играче Радничког имао је поруку.

Желим да се захвалим генералном директору клуба Дејану Пропадалу на изузетној сарадњи и односу са играчима. Он је за нас био доступан 24 часа сваког дана и потпуно је посвећен клубу и играчима. Наравно, велику захвалност дугујем и првом човеку клуба Ивици Тончеву, који је својом енергијом, виспреношћу, а понекад и конструктивним критикама умео да подигне морал екипи и помогне играчима. Четврто место у лиги је заједнички успех играча и руководства клуба, а дубоко верујем да Раднички може још да напредује. Ово је здрава средина, како за искусне играче, тако и за развој талентованих младих играча и сваком бих препоручио да своју каријеру усмери ка Нишу. Клуб већ има одличне играче и нема сумње да ће се додатно појачати у прелазном року и покушати да у следећој сезони се попне и степеницу више. Ја то Радничком од срца желим– завршио је Вујадиновић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *