Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Дефанзивац из Грузије појачао Раднички

Нови фудбалер нишког Радничког је Грузијац Антон Толордава. Реч је о централном дефанзивцу, досадашњем капитену Телавија, тренутно шестопласираног тима у грузијском шампионату, који се, дакле, налази у пуној такмичарској форми и могао би одмах да буде на располагању тренеру Томиславу Сивићу.

Он је непосредно пре прикључивања екипи Радничког на припремама предводио своју досадашњу екипу у победи над Локомотивом у Тбилисију. Има 25 година, висок је 192 центиметра, а текуће сезоне за Телави је наступио 16 пута и постигао два гола.

У каријери је још носио дрес Левадије из Естоније, са којом је освојио дуплу круну 2021. године. Радничном се прикључио на припремама у Словенији, пружио је одличне партије у контролним мечевима и по доласку екипе у Ниш је потписао уговор.

-Када су ми предочили могућност преласка у Раднички, претраживао сам пуно на интернету о клубу. Видео сам да се ради о великом и озбиљном клубу са дугом традицијом. Све што сам прочитао допало ми се и уверило ме да идем на право место, на степеник више у каријери. Прошао сам комплетне припреме са клубом, упознао саиграче и филозофију игре тренера Сивића. Презадовољан сам свим виђеним и што ћу се уз њих борити за што бољи резултат клуба ове сезоне. Јака конкуренција на свакој позицији у тиму гарантује да нема опуштања и да сваки играч мора да даје максимум. Ја обећавам да ћу на сваком мечу давати све од себе да Раднички оствари своје зацртане циљеве- рекао је Толордава.

Толордава је пето појачање Нишлија овог лета, након Саше Марјановића, Саве Петрова, Стефана Димића и Маке Гокуа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *