Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Почиње продаја сезонских улазница

Фудбалски клуб Раднички Ниш продају сезонских улазница почиње у четвртак 07. јула, а она ће трајати до четвртка 14. јула.

Продаја сезонских улазница ће се одвијати на благајни источне трибине стадиона „Чаир“, у периоду од 09 до 17 часова сваког дана, осим недеље, где ће се издавати ваучер, који је касније потребно заменити за пластичну картицу.

Замена ваучера за пластичну картицу вршиће се у петак 15.07. и суботу 16.07. такође на благајни источне трибине стадиона „Чаир“, у радном времену од 09 до 17 часова.

Цене сезонских улазница:

– ЈУГ – 3.000 динара

– ИСТОK – 6.000 динара

– ЗАПАД – 6.000 динара

– ЛОЖА – 20.000 динара

Посебна напомена:

Сходно Закону о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама Републике Србије, продаја улазница за грађане Републике Србије могућа је само уз идентификациони документа са фотографијом (лична карта, пасош) или за странце (пасош). Лица млађа од 16 година не могу сама купити сезонску улазницу нити бити на спортској манифестацији без пунолетног пратиоца.

 

За све који не купе сезонску улазницу у предвиђеном року, биће омогућена куповина и резервација улазница преко Ticketline контакт центра на број 011-20-30-570 у радном времену од 10 до 18х.

Сезонска улазница важи за све утакмице Mozzart bet Супер лиге Србије, укључујући и утакмице Kупа Србије, које ФK Раднички игра на стадиону Чаир у Нишу у сезони 2022/2023.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *