Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички је најбољи спортски колектив Ниша за 2022. годину

Данас је у парку Светог Саве у Нишу одржан 44. Избор спортисте Ниша. Раднички је добио велико признање за најбољи колектив према мишљењу жирија који чине спортски новинари, чланови Секције спортских новинара Ниша и досадашњи добитници награде „Најбољи спортиста Ниша“.
Фудбалски клуб Раднички је једини нишки спортски колектив који је ове године кроз национално такмичење изборио пласман у европско такмичење. И поред јако изазовне године за све спортске клубове и појединце у граду, Раднички је добром организацијом и успешним пословањем успео да задржи континуитет врхунских резултата и ове године постане лауреат ове престижне награде.
Признање је, у име клуба, примио спортски директор Александар Јовановић, који се обратио испред целе екипе која је присуствовала додели:
– Ова награда нам много значи јер долази од људи који су и раније били најбољи спортисти Ниша, али и новинара који нас стално прате. Морам да будем искрен, нисмо били на завидном нивоу током читаве године, почетком године смо били бољи, а у другој половини помало и нисмо имали среће. Ипак, имамо добар тим, играчи су заслужили ову награду. Знам, наредне године ћемо бити бољи јер имамо мотив више, а то је 100 година клуба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *