Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Сагитов за јачи напад Радничког

Прва два појачања Радничког у зимском прелазном року су странци. Први је Јапанац Рисоуке Нагасава, којег смо представили пре три дана, а други је Рус Артур Сагитов (22).

Ради се о нападачу који је висок 185 центиметара, а Раднички је у њему препознао играча који би требао да донесе квалитет више на тој позицији. Сагитов је прошао млађе категорије реномиране руске екипе Рубина из Казања, а за први тим тог клуба, који два пута био шампион Русије, наступао је две сезоне и одиграо 13 утакмица. Потом је играо за Нижњи Новгород, Волгар и белоруски Сморгон.

Сагитов се ставио на располагање стручном штабу Радничког, одрадио је све тренинге од почетка припрема, а од предстојеће полусезоне има велика очекивања.

Раднички је велико име у српском фудбалу и импонује ми што сам постао његов члан. Знам шта се од мене овде очекује, то су голови и спреман сам да одговорим том изазову. Свестан сам и јаке конкуренције на мојој позицији, али даћу све од себе да се током ових припрема наметнем и изборим се за место у стартној постави. Упознат сам са учинком нападача у Радничком у претходних неколико година и видео сам да је овде сваке сезоне играо један одличан стрелац. Мој циљ је да наставим тај низ и да својим играма и головима помогнем тиму да оствари своје циљеве. Радујем се због будућег играња у српској Супер лиги– рекао је Сагитов.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *