Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Саопштење

Поводом навода из новинског текста, објављеног у “Спортском журналу”, како Фудбалски клуб Раднички Ниш преговара о трансферу са играчем Луком Ратковићем, желимо да се обратимо јавности и демантујемо ове нетачне информације.

ФK Раднички Ниш никада није разговарао са Ратковићем, нити преговарао око његовог преласка у наш клуб. Не желимо да се пласирањем оваквих непроверених и нетачних вести било ком играчу подиже цена, а да се неко преко имена нашег клуба рекламира и промовише.
Без одлуке и сагласности управе и тренера Радничког се није обавио ниједан трансфер играча у Раднички, нити ће се тако у клубу радити и убудуће. О свим трансферима ФK Раднички Ниш транспарентно обавештава јавност када се они реализују, а уговори потпишу и овере. Сматрамо да је то једини исправан и професионалан однос, како према играчима, тако и са представницима медија. Спекулацијама и трачевима о потенцијалним појачањима путем новина се не бавимо, нити желимо да се на тај начин о Радничком извештава.

О свим конкретним потезима клуба у прелазним роковима ћемо, као и до сада, благовремено и детаљно известити и проследити информацију свим спортским редакцијама.

Председник УО ФK Раднички Ниш,
Драган Марковић

Поделите чланак на
Вашој друштвеној мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Последњи чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.