Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Саопштење

Поводом навода из новинског текста, објављеног у “Спортском журналу”, како Фудбалски клуб Раднички Ниш преговара о трансферу са играчем Луком Ратковићем, желимо да се обратимо јавности и демантујемо ове нетачне информације.

ФK Раднички Ниш никада није разговарао са Ратковићем, нити преговарао око његовог преласка у наш клуб. Не желимо да се пласирањем оваквих непроверених и нетачних вести било ком играчу подиже цена, а да се неко преко имена нашег клуба рекламира и промовише.
Без одлуке и сагласности управе и тренера Радничког се није обавио ниједан трансфер играча у Раднички, нити ће се тако у клубу радити и убудуће. О свим трансферима ФK Раднички Ниш транспарентно обавештава јавност када се они реализују, а уговори потпишу и овере. Сматрамо да је то једини исправан и професионалан однос, како према играчима, тако и са представницима медија. Спекулацијама и трачевима о потенцијалним појачањима путем новина се не бавимо, нити желимо да се на тај начин о Радничком извештава.

О свим конкретним потезима клуба у прелазним роковима ћемо, као и до сада, благовремено и детаљно известити и проследити информацију свим спортским редакцијама.

Председник УО ФK Раднички Ниш,
Драган Марковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *