Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Белаковић: Атмосфера на врхунском нивоу!

Екипа Радничког вредно ради на припремама, подиже форму и напредује из дана у дан. У Банском дани теку брзо, јер јак темпо, са два тренинга, дозвољава играчима само да се одморе између тренинга и припреме се за наредни изазаов. Ипак, атмосфера у екипи је на највишем нивоу.

Мени су ово друге припреме, али је сада атмосфера на највишем нивоу. Некако смо наставили где смо стали, нисмо имали времена да одморимо много. Нека само овако буде целе сезоне и нећемо се жалити, каже Немања Белаковић.

На терену је атмосфера права борбена, а на последњем тренингу „прштало“ је на све стране.
Био је то један од тежих и захтевнијих тренинга (смех), али добро је да то није био онај тренинг какве фубалери не воле, где је само суво трчање без лопте. Сада је била укључена лопта и онда је све другачије и лакше, она те вуче да даш више и када не можеш.

Пред одлазак на утакмицу са Политехником, Белаковић је у хотелу рекао да би било добро да постигне погодак, јер ће то бити добро за целу сезону. И постигао је.
Не волим када кажу да резултат на припремама није битан. Није сада ту ништа пресудно, али је лепо када се победи, то утиче на тимску атмосферу. Погодак ми је био важан за самопоуздање и он ми је подстрек да наставим у том смеру. Јасно је да је испред нас још много посла. Има још доста да радимо да би смо дошли на ниво који шеф тражи. Пуно је простора за напредак, али се и подижемо из дана у дан, што је позитивно. Ја волим да победим и када играм карте са женом, а о терену да не причам.

Првенство је померено за недељу дана па ће тако екипа, имати више времена за припреме.
Ми смо се припремали као да ће припреме почети 23. јула. Шеф је испланирао припреме за тај датум, одлагање само помера планове. Сада што се нас тиче првенство је могло да почне и 23. ништа се не мења много. Битно је да се припремамо добро, да имамо све оптималне услове за рад и задовољан сам у ком смеру све ово иде.

Собу у Банском, Белаковић дели са Павловићем.
Мени је јако важно да са неким кликнем. Лаза је момак на месту. Дружимо се и приватно и породично. Моја деца га обожавају. Веома је важно када имаш неког с ким можеш да поделиш лепе ствари и ван фудбала и неке проблеме и лепе ствари.

Kако проводите слободно време?

Немамо нешто много слободног времена. Углавном спавамо између тренинга, припремамо се за изазове. Увече сам уморан и већ око 22 сам једном ногом у кревету, пре тога се чујем са породицом и све се дешава у том кругу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *