Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Никола Трајковић: Морамо да извучемо бодове

Фудбалери Радничког дочекаће у петаk 25. августа, од 18:30 сати, екипу Радничког из Крагујевца. Шеф стручног штаба Радничког, Никола Трајковић, каже да је низ од четири тешке утакмице иза његовог тим. Све што је до сада било остаје иза екипe, која мора да се окрене новим изазовима.

Очекује нас једна јако битна утакмица . Прошли смо ову серију од четири утакмице где смо апсолутно били аутсајдери, иако није тако изгледало на терену . Рекао сам играчима да то оставимо иза себе. Свакако сам мишљења да смо могли нешто да извучемо из тих утакмица, нажалост нисмо. Да ли је било игре, да ли смо нападали, стварали шансе….све треба да оставимо изa себе. Једностано резултат је најбитнији, то је оно што нас диже. На првом место сада је резултат и морамо да извучемо бодове. Било би лепо да то буде уз лепршаву игру, али свакако на првом место треба да нам буде да освојимо три бода, истиче Трајковић.

Након што је претходна утакмица имењака из Крагујевца са Партизаном отказана гости су имали више времена за одмор, али и да се припреме за меч на Чаиру.

о што они нису играли може да буде и позитивно и негативно за њих. Некада тренер има више времена да ради на неким детаљима, са друге стране некада фали и континуитет утакмица. Увек је питање да ли је то позитивно или негативно. Мени више смета што ми ниједну утакмицу не играмо викендом и не можемо да имамо пуну подршку наших навијача. Волео бих да сви навијачи дођу и подрже момке, који су од првог дана максимално посвећени и заслужили су то. Није нас срећа погледала у неким моментима, али верујем да ће и то од сутра кренути. Нека дођи сви који воле Раднички. Резултати ће доћи као последица рада пре или касније.

Играч Александар Војновић дели мишљење са тренером.

-Захтевна утакмица је испред нас против квалитетног противника. Екипе која је прошле сезоне играла плеј-оф. Сада су мало слабије ушли у сезону. Свакако ми играмо кући, пред нашим навијачима и од првог минута требамо да се поставимо тако да желимо само победу. Играчи су спремни да дају максимум. Било би лепо да освојимо три бода, победимо и да нам ова утакимица буде прекретница, истиче Војновић.

Утакмицу на Чаиру судиће Лазар Лукић.

 

БЕСПЛАТАН УЛАЗ ЗА ОСНОВЦЕ – ДА НИШКА ДЕЦА БУДУ УЗ НИШКИ КЛУБ

Сви основци, односно деца до 14 година,  неће морати да купују улазнице за меч са Радничким из Крагујевца. Улаз ће за њих, бити слободан, на источној трибини, која је предвиђена за ову акцију. Основци ће моћи да на стадион уђу уз присуство пунолетног лица, које такође неће морати да плати улазницу. Једна пуночетна особа моћи ће да уведе пет детета. Да нишка деца буду уз нишки клуб!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *